lørdag 26. november 2011

Førjuls-DIY: Heng opp pepperkake-formene dine og lag en vakker jule-uro!

Jepp, jeg er heeelt gal etter kranser! ;)) Kranser i alle varianter, kranser brukt på mange forskjellige måter! -Og etter å nylig ha foretatt en kjapp opptelling fant jeg ut av vi hadde hele ni - 9 - kranser bare i spisestuen vår!! -Og det er bare i det ene rommet! ...Men det finnes jo sååå utrolig mange fine kranser, og så er det jo sååå mye spennende man kan lage av dem! ;))

Kransen her på bildet henger fra taket i lysthuset vårt. Tynne nylontråder (tynt fiskesnøre) er så knytt fast i kransen. Fra disse henger små julefigurer i klart glass (noen i glass, andre i akrylglass): Stjerner, et juletre, forskjellige engler, reinsdyr m.m. Et lite hvitt hjerte av tre med teksten "God Jul!" på henger også der, en klase små bjeller av metall og sist, men ikke minst, mange små herlige pepperkakeformer av metall og en liten eggevisp! :)

Glitrende glass og skinnende blankt metall blinker så vakkert i lyset, -figurene er stort sett i bevegelse hele tiden så lenge det er mennesker i rommet. Det klinger så spinkelt og vakkert når glassfigurene støter forsiktig borti hverandre. -En spennende, flott og passelig "julete" uro ble det! Mange flere bilder av denne pepperkakeform-uroen min som jeg lagde i fjor til jul og flere glimt fra vårt julepyntede lysthus ser du: HER

Tenk at det i morgen endelig er 1. søndag i advent! :)) -Det er ikke særlig adventsstemning utenfor vinduene hos oss i dag, det regner og blåser noe helt vanvittig, men inne i huset vårt derimot, her er det Adventsstemning med stor A må vite!♥ :)) Har du gjort klar adventsstaker og stjerner til i morgen?

I kveld skal vi tenne i peisen og lage litt ekstra god mat tenkte jeg, høre på julemusikk, kanskje ta et glass vin i adventspyntet spisestue, -det er jo viktig å ikke bare stresse rundt, men også kose seg, i disse førjulstider, -kanskje ikke minst når det er uvær ute! ;))

Ha en finfin lørdagskveld! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:Ingen kommentarer: