torsdag 24. november 2011

Eventyrlig julepynt!

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at disse 9 nydelige bildene som du ser i dette innlegget tilhører det amerikanske postordre-selskapet Horchow(All 9 of these beautiful photos shown in this reportage belong to the American mail-order company Horchow).
Julepynt kan være vakker, men den kan også være eventyrlig og leken! Jeg måtte smile da jeg kom over disse juletrekulene m.m. fra Horchow! :))

Figurene er som hentet fra et eventyr, -sjarmerende, kanskje litt barnslige, men julen er i seg selv som et helt lite magisk eventyr, -er den ikke?

Mange av av disse juletrekulene er veldig fargerike, men det burde vel egentlig passe helt fint inn i norske hjem som etter hvert har blitt ganske så hvithvite? Hvite rom tåler fint litt fargerikt tilbehør, og at ungene vil elske disse juletrekulene er jeg ikke i tvil om! :))
Noen lange, slanke rød- og hvitstripete polkastaver i treet sammen med disse eventyrlige figurene, og du har en virkelig magisk julestemning i juletreet ditt!

Hva synes du, kunne du tenkt deg disse juletrekulene i treet ditt? Kanskje er de vakrere i et hvitt tre enn i et grønt? Du kan jo også henge de på en tørket bjørkekvist, eller i en trollhassel! 

Hjemme hos oss henger vi de vakreste juletrekulene fra dørhåndtak, fra skuffeknotter o.l. Jeg synes de ofte kommer mere til sin rett der. De har lett for å bli anonyme, forvinne, når de henger sammen med 30 andre juletrekuler på juletreet.

Jeg pynter til advent i dag også jeg, må vel kanskje snart ta fatt på kalendergavene til ungene også. Innpakkingen tar alltid mye lengre tid enn jeg tror den vil gjøre! ;0))

Flere inspirerende bilder her: Horchow.

Ha en fortsatt fin torsdag! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

Huldra sa...

Så mye artig! Noe kunne jeg nok brukt, mens andre ikke. Enkeltvis av disse på strategiske plasser er lekkert, men er enig med deg i at de hadde forsvunnet litt på juletreet. For meg Er julen lekent, og jeg pynter deretter. Takk for nok en herlig inspirasjon. :)

Anonym sa...

Likte godt santa claus med grønn strømpe, men, jeg klarer bare ikke så skarpe farger over lengre tid.. ;)

Ann sa...

Takk for koselige tilbakemeldiger! :)) Ikke så mange skarpe farger å spore på min julepynt heller Ege, det er vel bare å innrømme, men jeg ble litt sjarmert av disse her! ;))

Ha en fortsatt fin uke! :o)

Stor klem, Ann.