onsdag 23. november 2011

Dekorative klementiner med nellikspiker

Pynt noen klementiner med nellikspiker! Du kan lage spiralmønster, striper, ruter eller lignende. De blir ikke bare vakre, men nellikspikerene gjør at det også dufter herlig av jul i rommet! Nellikspiker er et krydder som selges i de fleste dagligvarebutikker.  

Dette bildet tok jeg i fjor. Klementinkurven ble satt fram på bordet i spisestuen igjen i går kveld, sammen med en rekke andre godsaker. I dag skal spisestuen vår pyntes til advent. Bilder av adventspyntet spisestue kommer! ;)

Mange flere bilder av de nellikpyntede klementinene mine kan du se: HER

Nå er det kun 4 dager igjen til 1. søndag i advent! Jeg vet mange pynter til advent, mens andre venter helt lille julaften. Selv pynter jeg ganske mye til advent, mens nissene, juletreet, ting som står skrevet "God Jul!" på og en del andre veldig "julete" pynt må vente i julepyntkassene helt frem til lille julaften. Dette varierer sikkert fra hjem til hjem. Julepynter du litt til advent i huset ditt, eller er det kun adventsstaken du tar frem nå?

Ha en fortsatt fin onsdag! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

6 kommentarer:

Linda sa...

Nydelig og ikke minst nesten gratis:) Jeg er ikke tilhenger av å bruke masse penger på ting som vi bare bruker noen få uker i året, så alt man kan gjøre enkelt og billig synes jeg er flott:) Klem

Priscilla sa...

In the US, where I am, we have Thanksgiving tomorrow. When Advent starts this Sunday, I will have some greens and Advent candles. As December goes on, I will add a few more Christmas decorations each week. When it is close to Christmas, I will add a tree and lights.
I like to use fruit, as you have done. I love the smell of cloves. I think the combination of cloves and citrus is the fragrance of Christmas.

Fossestua sa...

Hei Ann :)
Kjempekoselig den kurven med klementiner i! Har en nesten maken kurv på kjøkkenet som jeg pleier å ha egg i :) Blir nok å bytte ut eggene med klementiner med nellikspiker i nå ja :)
Lenge siden jeg har lagt igjen en hilsen til deg, men jeg er stadig innom altså! Sliter bare så med å legge igjen kommentarer. Hver gang jeg prøver å publisere, så forsvinner enten kommentaren eller så må jeg logge inn på nytt - og da kommer det ugyldig forespørsel...skjønner ingenting. Vet at flere sliter med det samme, så håper det "bare" er blogger som har et rapptus som går over snart.
Håper denne kommentaren finner veien til deg i alle fall :)
Ønsker deg fine dager, og håper at kroppen din "samarbeider" godt for tiden. Husk å stell pent med deg selv ;)
Klem fra Lise

Åshild sa...

Jeg er veldig anti-jul på denne tiden av året. Her blir huset lilla til helgen. Først når all baking og matlaging er over siste helgen før jul så blir det pyntet.

bente sa...

god ide :-) jeg synes det er vanskelig å mobilisere noen julestemning når det bare er grått og trist ute..... vi kan godt få litt sne så synes jeg!! ha en fortreffelig adventstid!

Ann sa...

Tusen takk for koselige kommentarer! :0)

Veldig hyggelig å høre fra deg igjen, Lise, får virkelig håpe det er et problem i Blogger og ikke på Glassveranda, -og at problemet vil bli løst snart!
Vet det er flere med deg som velger å gjøre det slik Åshild! :)) Hjemme hos oss blir det nok ganske så "julete" allerede første søndag i advent! ;))
Er faktisk helt klar for snø jeg også nå! Blir fort litt lysere og lettere ute, og MYE mer julestemning ikke minst! :O)

Ha en fortsatt fin uke!

Stor klem, Ann :0)