torsdag 24. november 2011

Advent med levende lys, kongler, kanelstenger, anisstjerner og nellikspiker!

Lysfat er koselige, og i dag har jeg laget klart mitt!

Lysfatet er dekorert med kongler, levende lys, kanelstenger, anisstjerner og nellikspiker! Det duften nå helt herlig av kongler og krydder i stuen! 

Noen "juletrekuler" av kanelbark ligger også på brettet, så her er det jammen adventsstemning allerede skal jeg si deg! :))

Vel, det var glansbildeversjonen! ;)... Sannheten er at det står kasser med førjulspynt hist og her over alt i stuen i kveld og at jeg har hatt en voldsom hodepine i flere dager nå som jeg prøver så godt jeg kan å bare overse. Her hersker kaos på vaskerommet, kaos på kjøkkenet, kaos i stuen.., vel kort oppsummert så er det vel kun i entréen og i spisestuen vi har det ryddig akkurat nå!

I bakgrunnen er nydelig julemusikk på svak styrke og ja jeg koser meg med å pynte til advent, men stormen river og sliter i trærne ute, plenen er grønnere enn noen sinne, rognbærtrærne har fått nye skudd, vi har ikke et eneste snøfnugg enda, det er mildt ute og nå plaskregner det skikkelig også, såee... neisann, det blir nok mest adventsstemning innendørs denne helgen! -Hvis jeg bare får ryddet og vasket litt her i morgen! ;0) Mange flere bilder av lysfatet kan du se: HER

Når snøen lar vente på seg er det kanskje desto enda viktigere å skape adventsstemning inne? Bildene er fra i fjor, men lysfatet mitt ser omtrent slik ut i år også.

I dag er det bare 3 dager igjen til 1. søndag i advent! Det er nøyaktig en uke til ungene kan åpne den første kalendergaven sin! (Hvis mor i huset er ferdig med å pakke de inn innen den tid!) I dag er det også nøyaktig 1 måned igjen til julaften! :O) 

...OG det er under en måned igjen til sola "snur", og vi igjen går lysere tider i møte! :))) Ja her gjelder det jammen å kose seg med juleforberedelser, lysfat, kranser, krumkakebaking, julemagasiner, sjokolade og mandariner innendørs i lyset fra knitrende vedkubber mens man kan, for før vi vet ordet av det er det vår og tid for å starte drivhussesongen og maling av husvegger igjen! ;) 

Ha en fortsatt fin kveld! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

3 kommentarer:

Åshild sa...

Jeg laget også slike kanelkuler i fjor, etter ide fra deg. Jeg skal pynte i morgen.

Anonym sa...

Takk for herlig førjulsinspirasjon, og ikke minst for at du viser oss glimt bak glansbildeversjonen! Det er nemlig sånn her i huset også, så nå sank skuldrene mine et lite hakk i alle fall :-) Gleder meg til å se hvordan du pynter inngangspartiet til jul i år!

Hilsen Fru S.

Ann sa...

Å så hyggelig!♥

-Både at du fant inspirasjon på Glassveranda og at det jeg skrev fikk deg til å senke skuldrene Fru S! :O)
Vi har alle lett for å tro at alt er så ryddig, rent og perfekt i de andre sine hjem, kanskje er ikke minst vi interiørbloggere skyldig i å underbygge den illusjonen, men det hersker fullt kaos hjemme hos meg som hos alle andre til tider!... Vel, sant å si ganske ofte faktisk! ;)))

Ha en fin adventstid!

Stor klem, Ann :0)