lørdag 9. april 2011

Lag et påsketre, og tips til hvor du kan kjøpe store påskeegg til kr. 1!

I dag skal jeg hente inn noen kjempestore bjørkekvister. Disse skal få stå i vann et par dager slik at det får grønne vårfriske museører, og så skal jeg og ungene påskepynte dem.

Et store flott påskeris er vakkert ute på hagebordet i påsken, men også inne på stuebordet. I hagen gir påsketreet litt farge til en en hage som er er ganske så fargeløs på denne tiden av året. Det er så koselig å grille ute på terrassen sammen ved venner i påsken, og både kakao og påskens multelikør smaker muligens nesten enda litt bedre under påsketreet! ;)

Så har du lyst til å gå ut i dag, men synes det er for mye vind ute til å bare sitte stille i vårsola, så kan du jo ta deg en tur ut for å se om du finner noen store greiner til å lage et digert påsketre til å ha til pynt på bordet i påsken, og kanskje vil du lage enda et for å sette ute på trappen ved siden av ytterdøren? Et tips: Vinterens herjinger har sikkert brukket av noen kvister på trær i hagen, kvister du likevel må beskjære enten du liker det eller ikke. Ta dem likegjerne nå, så får du glede av dem i påsken i hvertfall!

Flere bilder av påskeriset/treet vårt finner du HER.

Skal du til byen på shopping i dag? Nille selger nå store (15 cm) påskeegg til kr. 1 pr. stk! Mange... "interessante"? farger og mønster, men de fungerer utmerket hvis du skal male dem! ;) Jeg har 2 kvadrat med påskeegg utover stuegulvet vårt i dag. Noen fra Nille, andre fra tidligere år. De fleste har fått et strøk dekkende grunnfarge allerede og i dag skal jeg dekorere dem! Gleder meg veldig til det! Bilder av det og en del andre "påskete" ting kommer! :)

Ha en super lørdag! :O)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:

2 kommentarer:

fru Nielsen sa...

Så koseligt:)
likte jo veldig godt den lille påskekyllingen inni kvasten på ett av de andre bildene ;)
Ha en forsatt flott dag :)
klem Heidi

Ann sa...

Hei, og takk! :))

Ha en fin ny uke!

Klem, Ann :0)