søndag 17. april 2011

Et sniktitt inn i drivhuset...

Jeg har vært ute og tatt et bilde i drivhuset, og som du ser: Her hersker fremdeles vårkaoset, hi, hi! :)) ... det er vel kanskje dette som kalles Reality-blogging? Dette er bare et hjørne av drivhuset, men jeg er redd det ikke bare er i dette hjørnet det er rotete - kremt - men til tross for at det er en smule kaotisk her inne nå så bobler jeg nesten over av vårglede når jeg kikker inn døren på drivhuset! :)))

Krukkene og amplene du ser er tomme, her vokser det ingen ting enda, men inne har jeg mangemange nysådde frø som etterhvert spirer, så nå er det ikke lenge før alle krukkene igjen skal bugne over av sommervakre himmelsk duftende blomster i alle slags farger! :O)

Jeg hadde planer om å ta vårrengjøringen her ute uken som gikk, men det ble jo bare tull, men denne uken skal jeg begynne å stelle og stulle der ute, vaske potter, rydde, montere resten av reolene som vi ikke rakk i fjor, koble til sommervann etc. Jeg skal ta noen flere bilder i drivhuset og området utenfor, som du selvsagt skal få se, etterhvert som ting begynner å komme på plass der ute! :))

Vel, det var en liten stemningsrapport fra drivhuset. Har du plantet noe i vår forresten? Sådd noen frø? Hva har du sådd? Skriv gjerne nedenfor. Har du noen vekster du vil anbefale forresten?

Ha en riktig fin søndag, enten du nå skal kose deg ute i hagen i dag eller du har andre planer! :0))


Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Ingunn sa...

Ikke noe problem når vårkaos ser så vakkert ut som dette.

Ha en fin søndag. Gleder meg til å følge det videre i vår/sommer.

Klem Ingunn

Gry sa...

Hei Ann! Jeg har sett verre kaos enn dette.. hi hi.. Men kjekt å ha litt orden i hagesakene ;) Så fine skilt og egg du har laget og kannen ble kjempesøt!

Jeg har ikke sådd noe ennå, men har fått luket og raket litt. Herlig vær her nå, så nå må jeg komme meg ut... ;)

En riktig god påske til deg og dine, nyt dagene til fulle <3 Klem fra Gry

Ann sa...

Hei! :)) Takk for koselige kommentarer, og ha en riktig fin påske!!! :O))

Stor klem, Ann.

Anonym sa...

Hei
Er det noen mulighet for å få se tegningen av drivhuset ditt?vi leter og leter men finner ikke ett vi kan bruke her oppe i nord :( skal bygge selv har vi funnet ut, men jeg er ikke flink å tegne..utrolig nydelig blogg, drømme drømmer meg bort her :)