torsdag 10. februar 2011

Oppussingsprosjekt Bad - Del 9: Nye bokser til oppbevaring av badets "Må-ha"!

Fikk du med de tidligere bloggeinnleggene om "Oppussingsprosjekt Bad"? Hvis ikke finner du dem her:
Del 1: Et klassisk speil i "gull" og sort "vandalmalt" og totalforandret
Del 2: Skoddene montert
Del 3: Mens vi ser på at malingen tørker...
Del 4: Helomvending, fant den perfekte tekstil og jammen fant jeg tekoppene jeg trenger til badprosjektet også
Del 5: Skoddene er ferdigmalte
Del 6: Lysekrone i messing totalforandret med sjokkblå maling og gamle tekopper fra brukthandelen
Del 7: Bruk en vakker tekstil som bakvegg på en reol/hylle
Del 8: Helt utrolig hva maling kan gjøre!

I går malte jeg 1. strøk på servantbenken (selve benken, ikke benketoppen! :)), 2. strøk i dag og bilder av den kommer om ikke lenge. Nå når jeg likevel pusser opp badet har jeg også kjøpt noen nye ting til badet, bl. a. to slike antrasittgrå bokser. De er kledt med kraftige strå eller kvister, de er veldig lette, men harde. Disse fant jeg på Home&Cottage.

B
oksene har samme farge som de mørkgrå marmorflisene på badgulvet, og i tillegg har jeg nå malt speilrammene over vaskene i samme farge. Du ser dem så vidt på bildet, du skal få se også speilene i sin helhet om ikke lenge, og da også få vite hva jeg egentlig har gjort med disse speilrammene som tidligere var gullfargede. De er nå, mildt sagt, langt mere rustikke, og de ble helt herlige sammen med alt det hvite/lyse! Bilder kommer, bilder kommer! :))


De antrasittgrå boksene skal stå ved siden av hver sin vask oppå servantbenken. I den ene skal jeg ha mine "Må-ha"-ting, i den andre skal min kjære ha sine. Det er enkelte ting jeg bare ha like ved vasken, slik som fuktighetskremer, en deodorant, tannbørsten, tannkrem, tanntråd, hårbørsten, noen hårstikk m.m. Andre ting må gjerne stå andre steder på badet enn ved siden av vasken, men dette er mine "Må-ha"-ting, ting jeg bare ha lett tilgjengelig både om morgenen og om kvelden! Vi har vel alle våre "Må-ha"-ting, hi, hi, har vi ikke? -Ting vi må ha øyeblikkelig tak i om morgenen, uten å måtte "lete", for å få en god start på dagen? ;)) Jeg er i hvertfall helt på autopilot om morgenen! Det ser straks mye ryddigere ut på badet i hverdagen hvis man samler "Må-ha"-tingene sine i bokser/kurver på badet heller enn å spre de utover servant og hyller.


J
eg har i tillegg en hel del andre ting som "må" være på badet: En hårføner som er i bruk kanskje bare én gang i måneden men som likevel må være der i tilfelle jeg trenger den. Hårskum, neglelakkfjerner, bomullspads, en liten saks o.l., ungenes badeleker, noen flere kremer, flere "dameting", -noe av dette er i bruk ofte, andre ting svært sjelden, men det må jo likevel oppbevares et sted. I morgen håper jeg å finne noen fine oppbevaringsbokser, kurver e.l. til å ha disse tingene i. Jeg trenger et par stykker som skal stå i reolen (se Del 7).


Kosmetikk oppbevarer jeg ikke på badet, kun parfymene og de står for seg selv i et glasskap som vi nå skal bygge litt om og male litt... Bilder av dette kommer også snart! Skal også kjøpe noen nye håndklær, og bygge en 2,5 meter lang rustikk og knalltøff benk under vinduene på badet!! Åh jeg tror det nye badet blir såå... kjempelekkert! ;0)

Dersom dette blogginnlegget ser layoutmessig rotete ut på skjermen, eller bare annerledes ut enn det vanligvis gjør, er det fordi jeg i kveld bruker en annen PC enn den jeg vanligvis bruker. Jeg har hatt et skikkelig harddisk-havari på laptopen min!! Den begynte å oppføre seg snodig allerede i går kveld da jeg skulle laste opp bilder i dette blogginnlegget, men i dag ble det totalhavari!! :S Min kjære er heldigvis datanerd av yrke (profesjonell datanerd :D), så jeg tenkte dette skulle være en enkel sak å ordne opp i... men nei! :(( Det ser ut til å være en fysisk skade på harddisken!!! Jeg må ha ny harddisk! Stønn! På toppen av det hele ligger nå min kjære datanerd/handyman utslått av influensa, så dette kan ta litt tid... Jeg har heldigvis backup av det aller meste på harddisken, men dessverre ikke alt... huff... Men la det være en påminnelse til alle om at du må ta backup av alle bilder, dokumenter, favoritt-liste m.m. OFTE!!! Og har du egen blogg så ta for all del backup av den også OFTE!!! Den ligger på nettet ja, men du kan miste ting som ligger der også! Så backup: Viktig, viktig! ;)

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

3 kommentarer:

Hulda sa...

Stilig bad dere har! Virkelig flott!

w sa...

Veldig flott bad dere har:)

W

Kristins Hus sa...

hei !!
Ser du ahr så flott drivhus!! Har dere snekret det selv?? ...en drøm å ha et slikt drivhus:-O
Badet blir veldig fint:-)
Krisitn