fredag 11. februar 2011

Oppussingsprosjekt Bad - Del 10: En skisse av benken vi nå skal lage!

Dette er en skisse av benken vi nå skal lage til badet! Benken skal stå nedenfor vinduene på badet, den skal være kun 36 cm høy og blir hele 2,56 meter lang! "Skjelettet" lager vi av trematerialer, benketoppen skal være av hvit (med grå årer) 2 cm tykk marmor dersom alt går etter planen! Mer om historien til denne marmorplaten i morgen, den er nemlig minst hundre år gammel! ;) Jeg må bare SKURE den først i morgen for å se om den er like flott under all sand, sagflis og annen skitt som det jeg tror den er. Små skjønnhetsfeil er bare sjarmerende, men det er grenser for hva jeg vil ha inn på badet. Jeg tror marmorplaten jeg har fått tak i er helt fin, men jeg vet det ikke sikkert enda. -Men i morgen! ;))

Planen er å male alt treverk på benken i en mørk antrasittgrå farge, tilsvarende den jeg malte speilene med, og kanskje gi den en rustikk finish, er heller ikke 100% sikker på det enda... må bestemme meg når den har kommet på plass på badet, -da ser jeg sikkert med en gang om det blir "riktig" der inne. Har et lite håp om at benken blir snekret i morgen, og at jeg kan male den i løpet av helgen! :)) En steg-for-steg beskrivelse av hvordan du kan lage en lignende benk skal du selvfølgelig også få etterhvert. Selv elsker jeg møbler i uvanlige formater, slike som gjerne er umulige å finne i butikken, og det er også årsaken til at vi som oftes ender opp med å lage møblene våre selv.

...Jeg har faktisk aldri tenkt på det før, men jeg er faktisk litt usikker på om vi i det heletatt har noen møbler i huset som vi ikke enten har bygd selv fra grunnen av, eller kjøpt nye i butikken for så å bygge dem om til det nesten uigjenkjennelige før de blir tatt i bruk! Det er ikke mange i såfall. Er vi da kreative eller vanskelige?...Hi, hi, -kanskje er det en kombinasjon! ;)

Mer fra badprosjektet i morgen! Ha en fortsatt fin fredagskveld! :0)

Klem, Ann,

Interiørbloggen Glassveranda.

Fikk du med de tidligere bloggeinnleggene om "Oppussingsprosjekt Bad"? Hvis ikke finner du dem her:


Ingen kommentarer: