tirsdag 21. desember 2010

En julekrans utendørs laget av hesjestreng og juletrepynt av ullfilt

Nå er det nesten sånn at jeg snart ikke våger å vise dere flere av kransene mine, hi, hi, men vi tåler én til, gjør vi ikke? :)) Jeg håper i hvertfall det.

Jeg bare elsker kranser, og jo mere unike de er, desto mere sjarmerende og spennende synes jeg de er, og denne kransen du ser på bildet her har jeg laget av den kveilen med hesjestreng som stod på trappen vår til pynt tidligere i høst.

Denne har jeg nå hengt opp over bordet i taket utenfor entréedøren vår, og den henger i hyssing på samme måte som de andre henge-kransene jeg har vist dere de siste ukene.

J
eg har klippet av en lengde av metallstrengen, og klippet
denne opp i 4-5 cm lange metalltrådbiter. Disse har jeg bøyd i begge endene slik at de ble S-kroker. Toppen på S´en har jeg festet i kveilen med hesjestreng, i den nedeste buen på S´en henger stjerner, kuler og hjerter laget av ullfilt. Disse ser hjemmelaget ut, men jeg har kjøpt ullfilt-juletrepynten ferdig.

Er du en av dem som liker å sy kan du jo lage disse ullfilt-figurene selv. Selv er jeg nok mere en "hammer, sag og spiker-jente" mere enn en "nål, trål og stikkepinner-jente", -jeg har nesten uendelig med tålmodighet når det gjelder store og små bygge/lage-prosjekter av alle slag, men gir du meg nål, trål og/eller strikkepinner...!! Hjelpe meg da eier jeg plutselig ikke tålmodighet i det heletatt, hi, hi ;)) Nei, det tryggeste for julefreden var å kjøpe ullfilt-juletrepynten jeg ønsket meg ferdig!
På bakken like ved julekransen står noen trær innpakket i naturstrie. (Husker du Halloween-spøkelsene?) Foran dem står en busk jeg har klippet kraftig ned. Oppi dette treet står nå et fuglenek. Ungene synes det er spennende å stå å se på at dompapene og andre småfugler spiser, gjennom vinduene i entréen. Her er fugleneket under tak, så det snør aldri ned. Har du katt selv eller mange katter i nabolaget bør du kanskje vurdere to ganger hvor snilt det er å sette fugleneket så nære bakken på denne måten! ;))

I dag snur faktisk solen, og det går igjen mot lysere tider!!! :O) Og det i tillegg til at det nå kun er få dager igjen til lille julaften! O store lykke! ♥ Minner om at du finner mere juleinspirasjon i menylinjen rett under logoen/headeren her på Glassveranda! Ha en fin tirsdag!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

NB! Veldig, veldig, veldig koselig å se at antallet medlemmer på Glassveranda sin Facebook-side stadig øker! Hjertelig velkommen til alle nye medlemmer!! -Og tuuusen hjertelig takk til alle dem som har delt Glassveranda med flere på Facebook ved å sende invitasjon til siden til sine venner!!! Det setter jeg stooor pris på! ♥♥♥ Håper selvfølgelig på at dere som pleier å være innom her og som enda ikke er med på Glassveranda sin Facobook-side, melder dere inn, og at dere som er med der fortsetter å invitere andre! ♥ Du finner siden her:

3 kommentarer:

Linda sa...

SÅ herlig inngangsparti:) Nydelig:)
Skulle ønske jeg hadde et slikt inngangsparti:) Kanskje neste år? For nå skal vi ikke stresse mer i år, nå skal vi bare kose oss og glede oss:) Selv om det er kost med slike prosjekter også da...
Takker for inspirasjon og ønsker deg en goood jul:)

Anonym sa...

Nyyyydelig! Så enkelt - så vakkert!
Hvordan kommer på du på alt dette?
Er litt imponert jeg :

God jul til deg og dine.
Juleklem, Silje :D

Unknown sa...

Jag vill bara titta in hos dig och önska dig en riktigt fröjdefull jul! KRAM Petra, Romantiskahem