søndag 21. november 2010

Prosjekt Helskjønn adventsstake, før - etter bilder

Jeg har vært på leting etter "Adventsstaken i mitt liv" i mange, mange år nå, men har liksom aldri funnet den adventstaken, du vet, den du bare ha med deg hjem når du finner den i butikken. I år har jeg derfor tatt saken i egne hender!!


Husker du konglekransene jeg fortalte deg om for et par uker siden, -den jeg kjøpte to av? Vel, her er den andre! ;)Du trenger med andre ord 1 stk. vanlig dørkrans til å lage denne adventsstaken.
Jeg kjøpte også fire slike lysholdere på Panduro. Denne har en lang tynn nål/lite spyd under selve lysholderen, som gjør den enkel å feste inn i de fleste kranser.

Du trenger videre 1 stk. vanlig stort kakefat med stett. Jeg har brukt et fat av klart glass som jeg hadde stående i vitrineskapet.
Legg kransen løst oppå kakefatet. Sjekk at den ligger stødig og ikke vil gli av fatet.
Stikk så de fire lysholderne ned i kransen. Nå er den faktisk nesten ferdig! ;)
Metall-tall selges flere steder, men disse tynne, lekre i sink fant jeg på Kremmerhuset. Jeg har brukt en liten bit metallstreng til å feste hvert av tallene til lysene. (Ikke bruk brennbar hyssing eller lignende, for tenk om du skulle glemme at det henger brennbare tråder rundt lysene dine!..)


Nå har også jeg en adventstake! :))
Må bare ha med et skikkelig nærbilde av den nye adventstaken min! ;)) Jeg synes den ble sååå lekker! Konglekransen har en transparent matt gråfarge, konglenes naturlige farge skinner igjennom gråfargen og gir kransen et svakt gyldent preg, og den har litt micro-glitter hist og her... gleder meg vilt til 1. søndag i advent når vi skal tenne første lys, ja det er jo allerede neste søndag!! 

...Oj, bare en liiiten digresjon, men i dag er det faktisk bare én måned igjen til solen snur og det igjen går mot lysere tider! Men først skal vi da kose oss med advent, juleforberedelser og jul! ;)
Jeg ønsker deg og dine en flott ny vinteruke!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


12 kommentarer:

Grønnsakshagen sa...

Så fin den ble!:-)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg klarer heller ikke å finne DEN adventsstaken, kanskje jeg også må lage en selv rett og slett. Din ble helt aldeles nydelig vakker, wow! *♥*

Alfa sa...

Så nydelig adventstake da. Så kreativ du er:)
Klem Alfa

Franske drømmer sa...

Hei!

Så fin blogg du har! Mange fine innlegg, tips og inspirasjon her :)
Snublet over deg hos Lise-fossestua :-)

ønsker deg en riktig god natt!

Klem trine

Fossestua sa...

Så nydelig en adventsstake du har laget deg Ann :)
Den var kjempefin :)
Tusen takk for den fine pakken!!!
Kjempekoselig å få pakke i postkassen :) Råtøfft det nøkkel-skiltet, og slike nøkler bare elsker jeg. Vet ikke helt hvorfor...det bare er slik :)
Har en veldig gammel innerdør, som vi skal bruke til dør (bombe, hihi) til boden vi skal lage oss under trappen opp til loftet. Ved siden av den skal nøklene jeg fikk av deg henge :) Tror de blir å passe helt perfekt!
Ønsker deg og dine en fin uke :)
Klem fra Lise

Gry sa...

Kransen er nydelig Ann! Tusen takk for tips. Elsker kongler ;)

Og i dag fikk jeg den skjønneste pakke i posten, tusen hjertelig takk kjære deg! Ble både rørt og glad over den fliden du har lagt i både pakke og kort. Nydelig og vakkert alt sammen og jeg setter stor pris på dine gode ord ♥

Krittavlen er kjempefin, elsker den! Jeg har laget et eget innlegg om den i dag, du kan jo ta en titt hvis du har lyst ;)

Nydelige innlegg under her også, masse fint på ønskelisten..

Ha en deilig kveld og fin vinteruke videre ♥♥♥ Klem fra Gry

Ann sa...

Tusen hjertelig takk for både det ene og det andre!!! ♥

Ååh så bra at pakkene kom vell fram, at dere likte dem og at de blir tatt i bruk! :)) - Og kjempekoselig at dere har laget blogginnlegg om dem! ♥♥♥

Ønsker dere alle sammen en fortsatt fin uke og en finfin adventstid! ;)

Stor førjulsklem, Ann.

Anne (Moseplassen) sa...

Den ble så fin denne staken :D Så den tidligere i uken, kjempesmart og kjempeenkelt!

Takk for at du la inn lenke på lenkesamlingen :)

tonje boganes sa...

Flott adventsstake! Lekker, rett og slett!
Klem Tonje

Kristin Aurdal sa...

Nydelig adventstake :-)

Mathilde sa...

Den var helt nydelig... tok meg en tur innom Kid for å se etter den... men fant den ikke :( fant den heller ikke på nett :( hvilken Kid var det du kjøpte den?

Ann sa...

Takk! :))

Oj, Mathilde: Jeg kjøpte kransene mine i FJOR før jul... jeg vet dessverre ikke hvor du kan få tak i lignende kanser i år, men hvis du ikke finner en konglekrans så kanskje du kan bruke en annen krans? En grå eller sølvgrå kvistkrans kanskje? Etter kanskje finner du en vanlig naturfarget konglekrans i en annen butikk, som du kan spraye med med litt sølvlakk + gi den litt finkornet glitter selv? Håper du finner en du liker! Du kan lage en flott adventsstake av mange slags kranser! ;))

Ha en fortsatt fin førjulstid! :0)

Stor klem, Ann.