lørdag 20. november 2010

Sjarmerende ting til ønskelisten i jern og metall!

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at disse 5 nydelige bildene som du ser her i dette blogginnlegget tilhører den britiske nettbutikken notonthehighstreet.com! (All 5 of these beautiful photoes shown in this reportage belong to the highly respected British online company notonthehighstreet.com!).

Jeg må bare vise dere litt mere av alt det spennende som jeg fant på notonthehighstreet.com. Denne gangen ikke
julepynt, men forskjellige vakre og/eller nyttige helårsting av jern og metall! Kanskje noe å sette på ønskelisten? Jeg kunne i hvertfall tenkt meg alle disse sjarmerende tingene! :))

Koppe/flaske-tørkestativ som det ovenfor er ikke bare vakre og spennende, men også nyttige! En typisk fransk/italiensk ting, men ikke så vanlige å se her i Norge enda. Men en slik ønsker jeg meg! Gjerne en sink-farget som denne, og gjerne en stooor en! ;)) Disse finnes også i juletrestørrelser, og hadde jeg kommet over en slik en i gulvstørrelse her hjemme, ja så må jeg bare innrømme at det ikke er usannsynlig at jeg rett og slett hadde tatt den i bruk som juletre ved juletider! ;)

Byster som dette er bare helskjønne! Både disse i spinkelt metall, men også slike som er polstret med trekk i hvite eller beige lintekstiler
. Denne lakkerte antikkhvite metallstrengbysten hadde passet perfekt på soverommet vårt, og den dusgrønne hadde vært riktig flott på min datters soverom! Knallstilige, ikke sant?

Et kokebokstativ som dette har jeg vært på utkikk etter i årevis! Men alle jeg har funnet i butikkene her hjemme har vært skikkelig skranglete og ustø! Dette ser ut til å være i smijern, kanskje det er stødig? Min Kjære sier han heller vil ha en nedtrekkbar liten PC-skjem under et av overskapene på kjøkkenet med oppskrifter på, men Kjære: Hva med alle de sjarmerende og spennende kokebøkene våre da?! ;)) Jeg ønsker meg et stativ tilsvarende dette jeg. Kanskje et koksgrått eller rustfarget et. Enkle, praktiske og vakre!

Denne eggkurven skulle jeg gjerne hatt på kjøkkenbenken! Men kan egg oppbevares på benken over tid? Hvor lang holdbarhet har de der da, sammenlignet med når de oppbevares i kjøleskapet, -noen som vet?

Nå skal jeg kokkelere noe godt å spise sammen med min kjære mens vi nyter et glass rødvin og hører på noe herlig julete jazzmusikk! Etterpå har jeg planer om å bare late meg ute i spaet med hvilepuls resten av kvelden mens jeg teller stjerner på himmelen
og tenker på... ja sant å si: aller helst på ingen verdens ting! ;))

Jeg ønsker også deg og dine en riktig fin lørdagskveld!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


4 kommentarer:

madam mim sa...

Spennende med ønskelister til jul! Jeg finner stadig nye ting jeg ønsker meg :-)

Må bare komplimentere deg for den nydelige bjellekransen du har laget, jeg ble inspirert! Virkelig lekker, skal ikke se bort fra at jeg stjeler den idèen din :-)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Utrolig mange flotte ting fra den hjemmesiden, likte spesielt godt den dusgrønne kjolebysten. Vakker!
*♥*

Prinsessen paa erten sa...

Herlig altså!!!

Klem.

Bettum Villa sa...

Igjen.. mange fine ting! En slik kokebok stativ kjøpte jeg meg for litt siden på skeidar. Stødig som bare det, men den var bare i hvit.

Klem Madelén