onsdag 24. november 2010

Kom i julestemning med det nye interiørmagasinet BoligDrøm!

Interiørmagasinet BoligDrøm som ble lansert i går er det aller nyeste interiørmagasinet i Hjemmet Mortensens meget omfattende magasinportefølje. Hjemmet Mortensen er markedsledende innen bolig/interiør-segmentet i Norge, og har allerede interiør- og hyttemagasiner som Bonytt, ELLE Interiør, Rom 123 og Hytteliv, i tillegg en rekke andre magasiner og ukeblader som Kamille, Her og Nå, Vi Menn, Norsk Ukeblad, Hjemmet, C!, Det Nye, Gravid, Foreldre og Barn, Villmarksliv, Jakt, Motor, Fiske m. fl.

Hjemmet Mortensen er eid av det danske mediekonsernet Egmont som er en av Skandinavias største mediegrupper. Egmontkonsernet har eierskap i mer enn femti norske selskaper og eier hundre prosent av aksjene i Hjemmet Mortensen. Egmont er videre eneeier av Norsk Film og har også delt eierskap i Mediehuset Nettavisen via TV 2-Gruppen. Konsernet omfatter dessuten Nordisk Film, Damm og Egmont Serieforlaget, i tillegg til at det sammen med A-pressen eier 50 % av norsk TV 2. Egmont-konsernet eier også Damm forlag som er et av de tre største i Norge ved siden av Gyldendal og Aschehoug. Interiørmagasinet BoligDrøm har med andre ord en solid organisasjon i ryggen!

Jeg fikk en veldig hyggelig mail med et utrolig fristende tilbud fra interiørmagasinet BoligDrøm i begynnelsen av november... Jeg er en av dem som i hvertfall hittil har valgt å være anonym blogger og derfor aldri oppgir navn og adresse til noen i forbindelse med bloggen, men sukk mitt hjerte det er til tider jammen vanskelig å være tro mot den filosofien når det dukker opp fristende tilbud som dette! For det hadde unektelig vært kjempespennende å kunne tatt en lurkikk i det rykende ferske interiørmagasinet BoligDrøm i god tid før det kom i butikkhyllene! :)) Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves! ;)

Mandag var endelig BoligDrøm å finne butikkhyllene, og jeg har selvsagt skaffet meg et eksemplar! Jeg elsker interiørmagasiner og vil helst være litt forsiktig med å skryte noen inn i himmelen og/eller kritisere andre, for vi trenger et variert tilbud i magasinhyllene og mange forskjellige interiørmagasiner å velge mellom som alle representerer forskjellige stilarter; tidløse klassiske interiører, shabby chic, det nostalgiske, retro, funkis, det trendy og grensesprengende, det industrielle, det etniske, ja helst hele spekteret! Variasjon gir mangfold. Mangfold innebærer alltid ny kunnskap. Ny kunnskap gir ny innsikt, ny forståelse, nye idéer, -som igjen betyr utvikling!

Når det er sagt: BoligDrøm representerer i seg selv mangfold! Det nye interiørmagasinet byr på små og store intervjuer med hagebloggere, matbloggere og interiørbloggere, en rekke tips og idéer til julehøytiden vi har foran oss, de vidunderligste oppskrifter med tilhørende lekre bilder av rettene. Det flotteste, og kanskje det aller første jeg legger merke til, er at BoligDrøm inneholder noe for enhver smak! De presenterer alt fra klassisk stilfulle herregårdshus med smal hvitmalt panel på veggene og antikviteter og møbler i vakker patina, til et gammelt rustikt og herlig røft betonghus med et interiør med en helskjønn balanse mellom det rå, det grove og det nære og sjarmerende. En fargerik villa eller to er også å finne i bladet. Det hele er kombinert med vakre blomster og frodige grønne blader, granbar og kongler, julens mange dufter og smaker, antikviteter brukt på en ny måte, tre og metall i skjønn forening, de har til og med våget å sette gull på menyen i disse "sink-tider", -ja bokstavelig talt! ;)

Jeg savnet bare synet av en villa i et skikkelig julete, idyllisk og snødekt vinterlandskap, bilder tatt i bitende kulde og fakler i snøen, kanskje en kulerund dompap eller to, og gjerne noen ord om hvilken julemusikk som i år passer til julegløgg- og krydderkakefesten (indirekte julemusikktips, det skal jo i rettferdighetens navn sies at musikktips ikke er noe man normalt forventer å finne i et interiørblad ;)), så tror jeg faktisk at jeg fikk tatt i bruk alle sansene mens jeg koste meg med det nye bladet og en stor kopp caffè latte i sofakroken i kveld i lyset og lyden fra knitrende vedkubber i peisen. Ja, jeg kom i skikkelig julestemning! ;) Dette var visst nok første nummer og julenummeret av BoligDrøm, men jeg er jammen spent på fortsettelsen! Gratulerer til redaksjonen i BoligDrøm, masse lykke til videre, og bladet koster kun 35,- kroner så jeg vil absolutt anbefale deg å ta en nærmere titt på nykommeren i interiørmagasin-hyllen!

Ha en fin onsdag! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin blogg du har.
kom i julestemnig med den fine julemusikken.

har skaffa meg boligdrøm og syns bladet var heilt supert

ønsker deg ei fin førjustid

lene

Anonym sa...

Det er alltid hyggelig med nye interiørmagasiner :)
Synes du har en fin omtale med en ekstra "twist" som ingen andre har

klem, Sissel :D

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg kjøpte bladet i dag og har kost meg med det fra perm til perm, jeg får aldri nok interiørblader, så ønsker virkelig dette hjertelig velkomment, får vel lage meg et blogginnlegg om det jeg også etterhvert :) *♥*