tirsdag 9. november 2010

En lekker vinterkrans til ytterdøren

Kranser er en av de tingene jeg aldri kan få nok av! Hver eneste gang jeg tror at jeg har funnet verdens lekreste krans, så finner jeg en som er enda lekrere! Jeg får aldri nok av dem, og jeg elsker kongler, så da jeg fant denne lekre konglekransen på Kid bare måtte jeg ha den med hjem! ;)

Konglekransen har en transparent matt gråfarge, nesten svakt gylden, med litt micro-glitter hist og her. Litt julete er den ja, men ikke verre enn at jeg hengte den opp på ytterdøren vår med det samme! En skikkelig vinterkrans!

Vi har fått en del snø de siste dagene, glitrende hvit ligger den som et teppe på bakken, -riktig rent, friskt og vakkert ble det ute! Ja det ble rett og slett ekte gammeldags julekortstemning! :)) Jeg har forresten tatt noen bilder av julekortstemningen som du skal få se senere denne uken.
K
onglekransen ble kjempelekker sammen med alt det hvite! Den hvite døren, de hvite veggene og, ikke minst, den glitrende hvite nysnøen like ved!

Jeg kjøpte enda en krans jeg, akkurat maken til denne. Den skal jeg bygge litt på/om... du skal få se etterhvert hva jeg skal bruke den til! ;)

Hele inngangspartiet på huset vårt ser du HER, inngangspartiet julepyntet i fjor: HER. Det blir flere vinter/julete ting her på Glassveranda i morgen! Ha en riktig fin tirsdagskveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


8 kommentarer:

Mie fra Mies Mirakler sa...

Den herlige kransen, wow! Passer jo helt perfekt til den fine døren også. Kid har så mye fint, lenge siden jeg har vært der nå, tror det må bli en tur før jul ja!

My home is my Castle sa...

Den var nydelig... Har litt dilla på kranser jeg og, så nå må jeg på Kid ser jeg ;)

Klem,Kari

Li/Småtingene sa...

Nydelig krans! Skiferhjerteet var jo også lekkert; gleder meg til å se lysthuset julepyntet ;-)

Ha en fin tirsdagskveld!

Fossestua sa...

Hei Ann :)
Så fin musikk du spiller for oss! Fikk jo helt julestemning her :)
Nydelig krans du har kjøpt deg, tror jammen jeg må på Kid en tur snart jeg også :)
Klem fra Lise

Chanette sa...

Oj, den var nyydelig :)

Lykkeliten sa...

Nydelig krans.
Det enkle er ofte det beste!

Bekka sa...

Jeg MÅTTE også ha med akkurat denne kransen hjem fra Kid for noen dager siden - den var bare utrolig fin! Og den ble helt nydelig på ytterdøra di :)
Klem fra Bekka

Anonym sa...

Den kransen var bare nyyydelig !
Jeg pleier å lage krans selv , men der er jo SÅ mye som frister i butikkene...og dette var enda en ting.
Må ellers si at du har en nydelig blogg og veldig fint interiørstoff:)
Klem fra Ingunn (ny følger)