mandag 8. november 2010

Herlige røffe julete skifersteinhjerter!

Som nevnt i gårdagens bloggeinnlegg, så var jeg på julepyntogjuleinteriørdekorshopping i forrige uke! :)) Det er jo så mye julevakkert og julespennende i interiørbutikkene nå! Jeg skulle egentlig bare se litt i butikkene, bare for å komme i julestemning tenkte jeg, men... ja du vet?... Selv om jeg egentlig ikke trenger mer julepynt, så fant jeg selvfølgelig en hel masse små ting som jeg bare måtte ha med hjem! ;)


Blant de tingene som jeg bare måtte ha med meg hjem var disse herlige julete skiferhjertene som jeg fant på Kremmerhuset! Jeg synes de er helskjønne! Så enkle, men så ekte, ikke så glorete som mye annen julepynt.

Jeg har jo ganske nylig bestemt meg for å julepynte lysthuset vårt i stedet for å vinterstenge det, og dette skifersteinhjertet tror jeg blir helt perfekt der ute!

Jeg kjøpte likegodt to slike hjerter jeg, jeg må ha et inne i spisestuen også! ;) Et med teksten "Hjem kjære hjem" på ble også meg meg hjem. Det skal bli "helårsskiferhjertet" vårt! (Hva er det med meg og skilt da?!)


Elsker de råkuttede kantene på disse skiferhjertene! Dette er et ganske stort og røft julete skifersteinhjerte! Herlig! Jeg synes ellers hjerter har en tendens til å, på lik linje med sløyfer, ofte bli for sukkersøte, men dette hjertet er ikke sukkersøtt i det heletatt! Me like! ;))

Flere julete ting her på Glassveranda i morgen! Ha en fortsatt fin kveld og en super tirsdag! :)


Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


5 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

Det hjertet har eg og sett på☺
Men fann eit lignande på Plantasjen, men det var ei tavle ein kunne skrive på sjøl so eg kjøpte det istaden☺

Klem M♥

Bling - our elf on the shelf sa...

Kjenner jeg gleder meg til en tur på kremerhuset på onsdag, de hjertene var lekre :)
Mulighet for å få mere pynt til lysthuset inne på min blogg, gratis til og med.

Ha en fin kveld!

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg kastet noen lange blikk på de hjertene når jeg var på Kremmerhuset og handlet inn til min giveaway, men hadde bestemt meg for IKKE å handle noe til meg selv, så de fikk ligge. -og så har jeg jo en papirlapp hengene på den ene døren her hjemme hvor det står med skakk 2klassingskrift "JEM KJERE JEM", sønnen ville vel blitt fornærmet om jeg vraket hans for et "steinhjerte" ;D

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Nydelig...sån er det i disse dager, en kan jo ikke ta turen på en butikk uten at NOE blir med hjem...(er glad gubben ikke har oversikt over julepyntlageret...he,he)

Ha en super dag og uke...

tante fiolett sa...

Sååå flott blogg!! Masse flott inspirasjon!! Stuebildene dine er kjempelekre:) Legger meg til som følger jeg for hit vil jeg igjen!!
Ønsker deg en fortreffelig tirsdag:)
Klem Jeanette:)