søndag 7. november 2010

Nå er de 7 vinnerne trukket!

Hele 143 personer meldte seg på i trekningen om de 7 Giveawayene og det er bare så utrolig... kjempekjempekoselig!!! :))

Tusen hjertelig takk til alle dere som valgte å bli med i trekningen og, ikke minst, tusen takk for alle hyggelige kommentarer og hilsener som jeg har fått i forbindelse med
Giveaway-trekningen! Takk til dere som linket fra egne blogger til denne Giveaway-trekningen! Og takk og velkommen til alle nye følgere!!


143 nummerlapper ble lagt i en glassbolle og så trakk vi vinnerne:

De 7 vinnerne av de 7 Giveawayene ble:


1. giveaway: Et lekkert franskt metallskilt, hvitt, med den sorte teksten "La Cuisine". (Jeg har et slikt på kjøkkenet mitt, se HER). Skiltet har en herlig font, -ikke ulik den skrifttypen de gjerne brukte i Provence-regionen i gamle dager da de malte skilter direkte på steinveggene!

Vinneren er: Jeanette (Englehvitt).

2. giveaway: Et lekkert franskt metallskilt, hvitt med den sorte teksten "La Cuisine", som beskrevet ovenfor! :))

Vinneren er: Malivasverden.3
. giveaway: En liten tøypute av lin med hvite broderier på. Dette er en pyntepute som er ment å henge på en skapknott, en knaggrekke eller lignende. Puten har teksten "Chambre" brodert på. Helskjønn! (Har en lignende i spisestuen min, HER).

Vinneren er: Lykkeliten (Lykkelitens boble).

4. giveaway: En helskjønn liten linpute med hvite broderte ornamenter og teksten "Chambre" på! :))

Vinneren er: En "Anonym" med identiteten heidi.eriksen@lifi.no.

5. giveaway: 3 stk. herlig sjarmerende gamle rustne nøkler håndplukket på Marché à la brocante i Nice i Frankrike! (Jeg har selv mange gamle nøkler liggende til pynt i stuen vår, se HER). Nøklene har fått selskap av en nøkkelpynt som jeg selv har lagd. Den er av heltre og har fått 3 strøk maling med samme maleteknikk som vitrineskapet som vi lagde av gamle vinduer til spisestuen vår, den er deretter pusset igjen og sjablongmalt med teksten "Maison", og pusset lett over på ny. Jeg håper du liker den.

Vinneren er: Lise (Fossestua). (Ja den trekningen måtte jeg ha mannen min til å telle opp/kontrollere tre ganger før jeg trodde på den, for hun var en av dem som hadde nevnt nøklene spesielt i kommentaren da hun meldte seg på i trekningen!! :))

6. giveaway: En liten tavle! Jeg har kjøpt to stykker nesten maken til min egen (se vitrineskap-linken ovenfor), og malt de tidligere kjedelige fururammene med samme maleteknikk som nøkkelpynten beskrevet ovenfor. Tavlen er litt mindre enn et A4-ark, men virkelig effektfull der den står på en hylle eller i et vitrineskap! Len den mot veggen, en mugge eller sett den i et plexiglass-stativ for pyntetallerkener slik jeg har gjort. Jeg bare elsker min! :))

Vinneren er: Gry (Hos Gry).

7. giveaway: En liten tavle nesten helt maken til den beskrevet ovenfor! ;)

Vinneren er: Maria (Idekroken).


Jeg sitter her nå og skulle ønske at jeg hadde enda flere Giveaways som jeg kunne ha delt ut, men det har jeg jo dessverre ikke. Men gratulerer så mye til alle de 7 vinnerne av Giveaway-trekningen!!! Nå må dere for all del huske å maile meg navn og adresse på glassveranda@live.no, slik at jeg kan sende dere gavene! :)) Denne gangen skal jeg huske å sende noen ord med også, sist jeg sendte ut Giveaways oppdaget jeg til min store forskrekkelse etterpå jeg hadde sendt dem at kortene som skulle sendes sammen med Giveawayene lå igjen på sofabordet!... huff!

E
nten du ble en av Giveaway-vinnerne denne gangen eller ikke: Ha en fortsatt fin søndag! :))


Og NB! NB! Kommende uke skal jeg pynte til jul her på Glassveranda! Jeg begynte allerede for en times tid siden, med headeren, og nå vil det bli mye julespennende å finne på Glassveranda i ukene som kommer! (Jeg har vært på julepyntogjuleinteriørdekorshopping! ;)) Kommer du innom tror jeg nesten jeg kan garantere at du skal komme i julestemning innen 1. desember! ;)


Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.


14 kommentarer:

Grønnsakshagen sa...

Gratulerer til alle de heldige! :-)

Dreamgirl sa...

Gratulerer de heldige vinnerne :)

Melissa sa...

Heldige vinnere :D
Gratulerer til alle sammen.

Klem

Fossestua sa...

Gratulere til meg, thihi :) *gliiiiiis* :)
Tenk at jeg vant de nøklene!!! Tusen takk! De gleder jeg meg til å få :) Bruker aldri vinne noe som regel, så dette var gøy :)
Skal maile deg adr.min.
Stoooooor klem fra Lise

Fossestua sa...

Hei igjen Ann :)
I iveren over gevinsten, så glemte jeg helt å kommentere hvor fin headeren din ble. Kjempekoselig med julesnø i den :) Passet bra, for her laver det ned...heldigvis har vi traktor til å rydde snøen med!
Klem fra Lise

Maliva`s verden sa...

Hurra....tenk at jeg skulle vinne akkurat det skiltet jeg ønsket meg. Oh så gøy;o) Sender deg en mail også jeg...Klem fra en hoppende glad frankofil...hi-hi

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Oi for en herlig gevinst!
Gratulerer så masse til de heldige vinnere! :)

Ha en nydelig til deg!
Klemmer

Li/Småtingene sa...

Gratulerer til alle de heldige vinnerne! Så flotte premier de skal få! :-)

Gry sa...

WOW!!! SÅ utrolig herlig premie!! Du skal vite at jeg lenge har tenkt at jeg skulle skaffe meg en slik tavle, men nå slapp jeg jo det ;) Din er spesielt fin siden du har brukt din egen teknikk på den. Tusen hjertelig takk Ann, nå ble jeg veldig glad! Sender deg en mail med adressen min. Headeren din er nydelig og jeg kan nesten ikke vente med å bli juleinspirert her hos deg! Er sikker på at det vil bli kjempelekkert <3 Han en fin ny uke! Varm klem fra meg

Huldra sa...

Gratulerer til sååå mange heldige vinnere! Flotte premier, og et imponerende antall vinnere. :)

Lykke til i NIB utfordringen til deg Ann. :)

Hei og hopp fra Huldrelevenet

Lykkeliten sa...

Å, tenk at jeg skulle være så heldig å vinne her inne hos deg.
Gleder meg som en unge til å få premien i hus.

Stor klem fra Lykkeliten som følger dine juleforberedelser med glede.

Mie fra Mies Mirakler sa...

Gratulerer så mye til alle de heldige vinnerne :) ♥ Så fint og koselig med julestemning på toppen her i dag, gleder meg til å følge bloggen videre mot jul ♥

Maria ( Idekroken ) sa...

Oj! Tusen takk! Nå ble jeg glad! :) Skikkelig fin premie også. Synes det er så fint med sånne tavler. Sender deg en e-post med adr. :)
Tusen takk igjen.

Stor klem fra meg

Karna sa...

Så heldig dere er som har deres eget våpenskjold...klart du må bruke det til noe...elsker våpenskjold!

Grattis til alle vinnerene!