fredag 12. mars 2010

Skattejakt på et gammelt loft - Del 8

Kan et gammelt melkespann brukes til pynt i dagligstuen da? Ja, det kan det så absolutt! Det har nå fått plass på den lange skjenken under det buede vinduet i dagligstuen vår, sammen med den gamle vakre kofferten i heltre som jeg viste her på Glassveranda i går.

Melkespannet tilhørte min kjære bestefar ♥, navnet hans er ripet inn i lokket. Melkespannet er en av de mange spennende gamle gjenstandene jeg fant da jeg var på
skattejakt på loftet hos mine foreldre, og nå har jeg pyntet hele dagligstuen vår med gamle skatter og antikviteter fra mamma og pappas loft.

Det er egentlig ganske vakkert dette melkespannet, er det ikke? Så enkelt, så ekte. Du skal i løpet av helgen få se hva jeg har brukt det til!

Dagligstuen vår har virkelig gjennomgått en spennende stilendring nå som alle tidligere pyntegjenstander i stuen er byttet ut med antikviteter, kunst, flettede kurver, klart glass og vakre levende planter i skjønn forening! Du fikk
et glimt av resultatet sist helg, nå er det meste av stuen ferdig stylet og jeg ble sååå kjempefornøyd med resultatet! Den ble... knalltøff! :)) Stuen fikk et robust, rustikk uttrykk, men ble til tross for dette mere hjemmekoselig er noen gang tidligere! Bilder kommer her på Glassveranda i løpet av denne helgen!

Ønsker deg og dine en fin start på helgen! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Flere detaljer i vårt hus finner du her: "Detaljer i mitt hus - Details in my house".

Her finner du Skattejakt på et gammelt loft - Del 1-7:

Den gamle digre kaffeboksen
Oldefars skriveskrin
Et glimt fra dagligstuen vår etter stilendringen
En sjarmerende gammel flaskekasse
Et høyreist og stilig gammelt blomsterbord
Gamle nostalgiske nøkler
En gammel vakker kofferten i heltre

1 kommentar:

lillelise sa...

Hei hei!
Så spennende med skattejakt! Og du har virkelig funnet mange skatte, gleder meg til å se stua helt ferdig.
Ha ei fin helg