lørdag 13. mars 2010

For deg som liker Infrarød badstu!

Er du en av dem som har prøvd infrarød badstu (hos treningssenter/fysioterapeut, eller har en selv hjemme), og synes infrarød varme bare er heeelt vidunderlig, og samtidig synes det er litt trist at ikke flere har kjennskap til den fantastisk positive helseeffekten infrarød varme har på kroppen?

Da håper jeg at du melder deg inn i denne nye Facebook-gruppen:
"IR, IR-badstu, IR-sauna, Infrarød badstu, Infrarød sauna, - fantastisk! ♥"
- og at du også foreslår den for Facebook-vennene dine slik at flere får sjansen til å få kjennskap til den fantastisk positive effekten infrarød varme har på stive, ømme og vonde muskler og ledd, kroppens fettforbrenning, m.m.

Jeg selger ikke badstuer, har heller ikke navngitt noen leverandører/badstuprodusenter, eller annonserer for badstuleverandører/produsenter. Jeg har opprettet Facebook-gruppen rett og slett fordi jeg er en av dem som bruker IR-badstu og infrarød varme regelmessig, og synes det bare er heeelt vidunderlig, -samtidig som jeg synes det er litt trist at ikke flere har kjennskap til den fantastisk positive helseeffekten infrarød varme har på menneskekroppen! :))

Det lange, litt kronglete, navnet på Facebook-gruppen er valgt for at den skal være lettere å finne ved søk på Facebook. Noen kaller det IR-badstu, andre Infrarød sauna, -kjært barn har mange navn ;)

Dersom du er en av mange som har hørt om IR-badstu og infrarød varme, men som er litt usikker på hva en IR-badstu egentlig er for noe, så les gjerne dette innlegget: Hva er egentlig en infrarød badstu?

Håper du blir med du også:
"IR, IR-badstu, IR-sauna, Infrarød badstu, Infrarød sauna, - fantastisk! ♥"


Ønsker deg og dine en super lørdag, og det kommer sannsynligvis et innlegg til her på Glassveranda senere i dag! ;)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

1 kommentar:

Ingunn sa...

Takk for tipset. Jeg skal melde meg på fjesbok-gruppen :)

Ønsker deg en fin søndag Ann.

Klem Ingunn