onsdag 10. februar 2010

40 000 besøkende på Glassveranda - Fantastisk hyggelig!

Nå har besøkstelleren her på Glassveranda passert 40 000 besøkende, og det er bare... fantastisk hyggelig!

Tusen hjertelig takk til alle dere som leser Glassveranda, enten det er hver dag eller bare av og til, og tusen takk for alle de hyggelige kommentarene!

Takk til NIB som gjør en fantastisk jobb og som sørger for at det er enkelt å finne fram til interiørbloggerne i Norge!

Mange takk til alle dere som har lagt dere til som følgere her på Glassveranda, det er kjempehyggelig!!!

Sist, men ikke minst, hjertelig takk til alle dere som har valgt å bli medlem av Glassveranda sin Facebook-side! En ekstra takk til deg som også har foreslått denne Facebook-siden for dine Facebook-venner. Dere har gitt meg helt uvurderlig drahjelp i jobben med å gjøre interiørbloggen Glassveranda bedre kjent blant hus- og interiørinteresserte på Facebook!

Minner om at Facebook-siden har en live RSS-feed som gjør at du alltid finner en oppdatert oversikt over de 20 nyeste blogginnleggene på Glassveranda på denne Facebook-siden. Du kan ta en titt på siden her dersom du ikke har sett den enda: Interiørbloggen Glassveranda på Facebook. Du er selvfølgelig hjertelig velkommen som medlem du også!

Det har aldri vært konkurranser her på Glassveranda tidligere. Jeg tror jeg må finne en virkelig flott premie eller tre slik at jeg har alt klart til en skikkelig konkurranse når besøkstelleren runder 50 000 her på Glassveranda. Kanskje jeg rett og slett skulle trekke noen fine premier blant alle som er registrert som tilhengere på Glassveranda sin Facebook-side? Da kan jeg enkelt få gitt beskjed til vinnerne enten de er bloggere selv eller ikke. Eller hvordan lager man egentlig en best mulig konkurranse her i Blogglandia? Forslag mottas med takk! :)

Ha en fortsatt fin uke! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Foto: På bildet ser du en av mange snølykter som jeg og ungene lagde ute på terrassen vår tidligere i vinter. Bildet er tatt i den blå time, like før det ble helt mørkt ute.

4 kommentarer:

Minka sa...

Så hyggelig med så mange besøkende...Klems

Tina - Oppussing og Drømmer sa...

Gratulerer med så mange besøkende! Du har en flott side, med fantastiske bilder og flotte innlegg:)

Klem Tina:)

Henriette's innfall og påfunn sa...

Ikke rart du har mange besøkende! Du skriver så grundig og gjør alt generelt så grundig + at du er nytenkende og målbevisst. En fin kombinasjon :-)
Gratulerer :-)

Laila sa...

Du har fått til en fantastisk flott side:-)Flott musikk, flotte bilder og veldig bra innlegg. Og for et hus du har, jeg blir helt misunnelig:-) Jeg må bare gratulere, det er nok ikke lenge til telleren passerer 50000.... Håper du får en kjempefin dag!