mandag 21. desember 2009

Det er mye god julestemning i et pepperkakehus!

Pepperkakehus er sjarmerende selv om de er skakke og malingen henger skjevt, er de ikke? Jeg synes det, og valgte derfor å blogge dette pepperkakehuset som jeg, min kjære og ungene har laget, til tross for at det kanskje ikke er det mest bloggbare vi har i huset. Men det er i hvertfall noe av det mest sjarmerende vi har! :)

Ungene har pyntet så fint, - det står til og med ski og en spade i snødungene foran pepperkakehuset. Det sitter en liten Lego-kanin foran det ene vinduet, og seigmenn tredt på en stålstreng går tilsynelatende rundt juletreet. Min datter har laget et kjempestort juletre av grønn kartong, med engler og stjerner på og plassert det på bomullstunet. Man tager det man haver! Jeg blir alltid i julestemning av pepperkakehus! Vi lager alltid pepperkakehus til jul, noen ganger ett, andre ganger flere. Gjør du det?

I dag har jeg kost meg hele dagen med å besøke blogger, - og FOR en julestemning det er på bloggene nå!! Jeg har også tatt et hundretalls bilder av julehuset mitt! Skal se igjennom dem og sortere litt i kveld, og så skal dere få se en del av dem, spredt utover uken. De første i morgen formiddag.

Nå er det bare knappe 3 dager igjen til julaften dere! :))


Ha en fortsatt fin kveld!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.3 kommentarer:

Minka sa...

Pepperkakehus er kjempe fine og så koselig å lage, deres var flott...Vi pleier og å lage, men har ikke rekt det i år, fy oss...Ville bare innom får å ønske deg og dine en riktig fin jul og gleder meg til å følge deg neste år, klems..

Therese fra huset med de rare i sa...

l ønske deg og dine en riktig gos jul og et godt nytt år! Gleder meg til å følge deg på nyåret;)

Huset på Planen sa...

Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min. Her var det jammen mye god julestemning også!

En god høytid ønskes deg fra Huset på Planen.