tirsdag 17. november 2009

Hva med en rød og rosa, søt jul, med Panduro og Tilda?

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at alle disse 9 nydelige bildene som du ser her i dette innlegget tilhører Panduro Hobby! (All 9 of these beautiful photoes shown in this reportage belong to the highly respected Panduro Hobby!)

Å lage julepynt og juledekorasjoner er en hyggelig måte å viderebringe gamle og gode tradisjoner på. Hva med å bringe litt nostalgi og ekte juleglede inn i hjemmet nå i førjulstiden? Ungene elsker slike aktiviteter, og slike gjør-det-selv aktiviteter er også hyggelig å dele med venner. Panduro har de lekreste forslag til hva du kan lage til jul med dine egne hender, og gjerne sammen med ungene eller en god venninne.
P
anduro har et stort utvalg gjør-det-selv pakker, med kreative forslag og oppskrifter på hvordan du monterer det hele sammen, -fra de helt enkle ting som egner seg å gjøre sammen med ungene, til de mer avanserte pirkete ting som vil holde bl. a. meg opptatt til langt uti februar! De har også et enormt utvalg materialer, malinger, glitter, lim, knapper, tøy, papir, kort, gavepapir, pappfigurer, porselensting, trevarer, perler, garn, metalltråder o.s.v. som selges separat, - supert for den kreative som ønsker å skape ting med hendene også uten oppskrift. Hjemmelagde ting med et personlig preg er både morsomt å lage, og morsomt å få. Ta en titt på Panduro sin internettside og bli inspirert!


Har du erfaring med de Tilda-dukkene? Er de mulige å få satt sammen også for en som ikke er helt venn med symaskinen? Jeg har alltid ønsket med en Tilda-dukke eller to, det finnes utrolig mange flotte, men jeg har aldri tatt mot til meg og prøvd å lage en slik. Har du prøvd? Er det vanskelig?

Panduro Hobby sitt juleinspirasjonshefte kan du ta en titt i her: Panduro Hobby Julehefte.
Panduro sitt komplette vareutvalg og generell informasjon om bedriften finner du her: Panduro Hobby.

5 kommentarer:

Ocean showroom sa...

Fina och inspirerande bilder! Jag har tyvärr ingen erfarenhet med Tildadockorna men däremot har jag använt panduros pyssel massor! Hoppas att du får hjälp! Kram alexandra

Crinoline sa...

Hei,Ann.jeg har sydd mange Tilda dukker.Mønstrene er godt forklart,så det er bare å sette igang.Lykke til.

Ingunn sa...

Så fine ting. Nå skal jeg handle på Pandura en dag.

Klem Ingunn :)

Maliva`s verden sa...

Love it:o)

Charlotte sa...

Hei Ann!
Jeg har også sydd noen Tilda-dukker, og jeg må si meg enig med Crinoline i at mønstrene er veldig godt forklart. Man må bare ha litt tålmodihet, rett utstyr og kose seg (for det er veldig gøy også).
Lykke til!
Hilsen Charlotte