mandag 16. november 2009

Isblå jul hos Z Gallerie

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at disse 14 nydelige bildene som du ser her i dette innlegget tilhører den amerikanske interiør- og møbelkjeden Z Gallerie! (All 14 of these beautiful photoes shown in this reportage belong to the highly respected American interior- and furniture company
Z Gallerie!)


Z Gallerie tilbyr et stort utvalg spennende møbler, pyntegjenstander, lamper, tekstiler og julepynt m.m. fra hele verden. Z Gallerie ble etablert i California, U.S.A., i 1979 av en søskenflokk på tre, og var i utgangspunktet tenkt å være en liten butikk som solgte plakater. Søskenene arbeidet i butikken om dagen, og rammet inn plakater i foreldrenes garasje på kveldstid. Z Gallerie har imidlertid vokst noe voldsomt siden den gang, og har i dag mer enn 1000 medarbeidere, fordelt på 54 butikker i til sammen 18 stater i U.S.A. Z Gallerie har hovedkontoret i Los Angeles og er fremdeles et privateid selskap.


Jeg skulle ønske at vi hadde Z Gallerie her i Norge, -de har så utrolig mye lekkert! Alt er jo pent hos Z Gallerie! Jeg kunne dessverre ikke finne noe informasjon på selskapets nettside som tyder på at de leverer varer til Europa, men Z Gallerie sin nettside er uansett verdt et besøk! Her vil du finne mye flott inspirasjon og mange gode idéer til hjemmet ditt! Kanskje finnes enkelte av produktene hos andre interiørkjeder i Norge, ettersom Z Gallerie tar inn produkter i sitt varesortiment fra forskjellige produsenter, spredt over hele verden. De har så utrolig mye flott, så mye vakkert og... spesielt!

Z Gallerie har et varehus på 10.000 kvadratmeter i California. Tenk deg å kunne gå rundt der inne en hel dag å bare suge til seg nye inntrykk, ny inspirasjon og nye idéer...sukk!Hva synes du? Kunne du ha tenkt deg en isblå jul?

Z Galleries komplette vareutvalg og generell informasjon om selskapet finner du her: Z Gallerie.

6 kommentarer:

Merete sa...

JA eg kunne tenke meg ei isblå jul! Nå som eg har fått et isblått kjøkken ville det vore perfekt. Er på jakt etter ei klokke til å ha på veggen her, veldig vanskeleg å finne, men her var den jo! Veldig synd dei ikkje leverer til denne delen av verden. Fantastisk vakre bilder du hadde funne. Og julemusikk; say no more..... Jula ville vore veldig blass uten. Nå koser eg meg! Ha det fint du og!

Vibeke / Mammas Hus sa...

Oi... Her var det mye L E K K E R T!!

*sikle*

Ninni sa...

Åååjaaa...Det kunne jeg tenke meg! Ble veldig inspirert nå! Hadde passet bra hos oss..vi som bor nord for det øde hav! Her er det jo bare snø og is så langt øyet ser...! Hadde vært midt i blinken! :-)))

Anita fra hjerterommet sa...

wow, utrolig mye lekkert da:)

Mita`s hjørne sa...

Heisann...
Nydelige bilder... de isblå fargene er jo bare skjønne da...
Heldigvis er det ikke lenge til julepynten er på plass i huset nå...

Ha en super dag/uke og helg...

Anette {foreldremanualen} sa...

JAJAJA - jeg har lyst på en isblå jul! ;-)
Skal iallefall finne meg noen fine lyseblå/turkise julekuler og henge de opp i vinduet tror jeg.