torsdag 15. oktober 2009

Jul hos Pottery Barn

Starter for ordens skyld med å gjøre oppmerksom på at disse 8 nydelige bildene som du ser her i dette innlegget tilhører den amerikanske interiør- og møbelkjeden Pottery Barn! (All 8 of these beautiful photoes shown in this reportage belong to the highly respected American interior- and furniture company Pottery Barn!)

Jeg viste dere i går noe av den lekre Halloween-pynten som finnes i Pottery Barns varesortiment, og i dag jeg bare vise dere et lite utvalg av Pottery Barns julevarer!

Et nydelig julepyntet inngangsparti får enhver gjest til å komme i julestemning! Jeg julepynter alltid inngangspartiet på huset vårt, og jeg gjør det allerede 1. desember! Denne datoen tenner vi også våre utendørs juletre. Det legges ganske mye arbeid i å få til den ønskede julekortstemningen ute i hagen hos oss i desember, må vite, og på denne måten varer julegleden må lengre! Det store epletreet i hagen dekkes med små skinnende lys, de små sypressene som er plantet i blomsterbedet ved inngangspartiet pyntes med lys, noen trær på baksiden av huset lyssettes også. Samtlige lys er i en varm hvit farge, det skal være stilig, jeg vil ikke ha et hus som ser ut som et lysorkester som blinker i alle regnbuens farger i takt med julemusikken, slik jeg har sett andre gjøre det lengre opp i gaten. Selv om jeg må innrømme at jeg fylles med julestemning og smiler fra øre til øre hver gang jeg spasserer forbi det huset i desember! Men det er ikke noe for meg. Jeg liker isslott-stemningen jeg!
Jeg har fått sansen for slike kommodekalendere i heltre! Er de ikke nydelige?! Jeg synes de er helt fantastiske! Kanskje min kjære kan... Egentlig har vi kalendere til ungene. Noen nydelige håndlagde kalendere i brokadestoff som de har hatt siden de var små. Disse er jo også enklere å lagre resten av året når de ikke er i bruk, i tillegg til at man blir litt bundet på gavestørrelsen med en slik kalender som dette. Mine barn pleier bl. a. å få juleaktivitetshefter i adventskalenderen sin. Kanskje jeg bare kan brette et lite skattekart og legge det i luken, så får de lete etter de gavene som har ukurant størrelse... det er jo selvfølgelig en mulighet. Vakre er de i hvertfall slike kalenderkommoder!

Reinsdyrene på det nederste bildet synes jeg er kjempelekre! Disse skulle jeg gjerne ha hatt på bordet i spisestuen hele julen! Fargenøytrale, langstrakte og lekre, laget av aluminium. Litt moderne, men ikke verre enn at de passer inn sammen med det klassiske, tidløse. Å møbelere et rom er nesten som å arrangere et selskap, man samler sammen en rekke interessante karakterer og lar dem blande seg med hverandre. Det er da det blir mest spennende! Interiørarkitekten Darryl Carter - for øvrig en svært dyktig interiørarkitekt som i utgangspunkt var advokat - pleier å si det!

Dessverre er det slik at Pottery Barn kun leverer i U.S.A og i England. Jeg kunne i hvertfall ikke finne informasjon på selskapets nettside som tyder på at de leverer varer til øvrige deler av Europa. Så dersom noen dere kjenner noen som kjenner noen som kjenner noen som kan overtale Pottery Barn til å etablere seg i Norge, eller i det minste i Skandinavia, så er det bare å sette i gang omfattende lobbyvirksomhet med en eneste gang! Det er nok mange, svært mange tror jeg, som ønsker Pottery Barn til Norge!


Pottery Barn sin nettside er uansett verdt et besøk! Her vil du finne mye flott inspirasjon og mange gode idéer til hjemmet ditt!

Pottery Barns komplette vareutvalg og generell informasjon om selskapet finner du her: Pottery Barn3 kommentarer:

Ocean showroom sa...

Det inngangspartiet skulle jeg gjerne hatt!
Har faktisk tenkt på om jeg skulle dekorere en kjelke utenfor, men spørs hvor lenge den får stå i fred for barna..?!
Pottery Barn til Norge stemmer jeg for!
Ha en fin kveld!
Klem, Lene

Gro sa...

Jeg likte spesielt godt de reinsdyrene, jeg da! Koselig blogg du har - besøker for første gang her! Klem fra Gro!

Prinsesse Elin sa...

Nå er jeg veldig glad i potterybarn og kjøpt forskjellige ting derfra. Takk for opplysninger angående Buddha. Jeg har lest over 50 sider i en skolebok de siste dagene og jeg må rett og slett innrømme at jeg virkelig ble fascinert. Klem fra Elin:)