lørdag 12. september 2009

En nydelig borddekorasjon - A beautiful flower table arrangement

Denne blomsterdekorasjonen fikk jeg av en av mine kjære venninner! Jeg synes den var så utrolig flott at jeg måtte bare vise dere den!

Hvite roser, sammen med noen lys grønne blomster. Er den noen som vet hva de heter? Hvem skulle tro at grønne blomster var vakre? Grønne blomster høres unektelig særdeles kjedelig ut, men kombinasjonen med de hvite rosene er helt fullkommen! De er med på å fremheve de hvite delikate rosene, og er på ingen måte kjedelige slik de er brukt her i kombinasjon med hvitt, mørke grønne blader og gullfarvede metallspiraler!

Blomsterdekorasjonen er arrangert i en aldeles nydelig keramisk blomsterkrukke! Den er lav, antikkhvit, glassert, og den har et nydelig mønster, enkelt illustrerte roser, som er gravert inn i terrakotta-krukken før glassering. Krukken er et smykke på bordet i seg selv! Den vil jeg nok benytte om og om igjen til mine borddekorasjoner lenge etter at denne blomsterdekorasjonen har visnet.


Her står dekorasjonen på det lille utstillingsskapet i dagligstuen vår, men den har stått på spisestuebordet i en uke nå på en hvit damaskduk. Det grønne er ubeskrivelig vakkert mot alt det hvite.

Jeg ser allerede for meg denne krukken på en hvit duk i julen, dekorert med en hvite julestjerner, dus grønn mose og mine bitte små, svakt krakelerte, antikkhvite engler i keramikk og gull. Men jeg håper denne dekorasjonen holder seg frisk og fin i enda en uke, den er bare helt nydelig!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Jeg ble veldig inspirert over badstuen din som du har vist frem. Jeg ble så inspirert at jeg nå har gått til innkjøp av en selv. Så jeg venter på at den skal komme, er jo litt leveringstid på slikt. Jeg tenker også å bygge den inn slik du har gjort. Hva har dere brukt av materialer?

God helg

Anonym sa...

Nydelige blomster, -glad jeg fant bloggen din, her var det mye fint!

Ann sa...

Å jeg gleder meg på dine vegne!! :)) Det er så utrolig herlig med IR-badstu. Utenkelig for meg nå å skulle være uten! Bruker den hver dag! Håper virkelig at du også vil bli like begeistret for IR-badstuen som det jeg er!

Jeg skrev en lang forklaring/oppskrift til deg her, men så fikk jeg beskjed om at HTML-koden min ikke kunne godtas, svaret ble for langt! Men, jeg har kopiert svaret jeg skrev, og vil lage en egen sak av det senere i ettermiddag :)

Gratulerer med IR-badstuen, og lykke til Linda!

Tusen takk for hyggelig kommentar Klinkekulen! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Ann sa...

Her er linken: http://glassveranda.blogspot.com/2009/09/glassverandas-ir-badstu-innbyggings.html

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.