tirsdag 1. september 2009

Bark, engler og isblå lys - Bark, angels and ice blue candles

Det er september, det er høst og sommerpynt som sommerfugler, strå, vakre steiner og skjell på pene glassfat er nå pakket forsiktig ned i oppbevaringesker for vinterlagring i boden.

Nå er det skikkelig mørkt om kveldene, det begynner å bli rått og kaldt i luften utendørs og tiden er inne for å lete frem høstpynten og kanskje også investere i noe ny lekker høstnips. I dag har jeg hentet frem dekorativ bark og nøtter, vakre tørkede kvister, kongler og røsslyng i vakre høstfarger. Helårsenglene mine hviler ikke bakgrunnen lengre slik de har gjort i sommer, de er flyttet fra vinduskarmen og inn i rommet.
Det vakre isblå lyset med frostdekor kjøpte jeg på Artic Lys og Design - det fantastiske lysstøperiet ved Polarsirkelen - da jeg var en tur i Bodø i sommer. De store rødbrune barkrosene fant jeg på Skeidar. Utrolig vakre: Rå bark på utsiden, men de er fóret på innsiden, med bronsefarget glitter! Det ble riktig vakkert sammen.

Bildene viser et lite, med riktig så koselig, hjørne av dagligstuen. I morgen skal jeg høstpynte andre deler av dagligstuen også. Jeg har hentet frem en vakker krans av kviser, som jeg skal henge på ytterdøren. Kanskje legger jeg ut et bilde av den også. Det er så mye vakkert som hører høsten til! Det verste er at jeg allerede har begynt å glede meg noe veldig til jul!.. Helt tullete selvfølgelig, men jeg elsker julen og alt det vakre som hører julen til! Klarer nesten ikke å vente! Det er ikke mange ting i verden som er mer fantastisk enn et vakkert julepyntet hus! Men først skal høsten, og alt nytt og spennende høstnips, nytes til fulle!

5 kommentarer:

MiniFruen sa...

Så herleg pynt!!
Eg kom tilfeldigvis over bloggen din tidlegare idag, og eg er sååå utruleg imponert over huset dykkar!! Så gjennomført og flott!! Satt kjempelenge og berre kika på alle bilda og las historiane om oppussinga. Eg er heilt mållaus faktisk! Utruleg inspirerande å lese om alt dykk har gjort med huset:)

Ynskjar deg ei retteleg flott veke vidare!
Klem frå Linn:)

Tomines hjem sa...

Hei!! nok en gang viser du fantastiske bilder.. veldig inspirerende..For et fantastisk hus du har!! Du har en helt nydelig blogg som besøkes flittig av meg. Gleder meg også til jul, finnes ikke bedre tid for meg!! Ha en deilig uke!!

Crinoline sa...

Hei.Så pent du har pyntet.Det isblå lyset er nydelig.jeg er litt kjedelig når det gjelder lys,ender alltid opp med hvite.Har kjøpt to nye kranser,men har ikke helt bestemt meg for hvor de skal henge.Ønsker deg en fin uke.Klem

Marit sa...

Takk for tips - du er SÅ flink. Jeg sier det igjen og igjen - nå som bloggen din er på plass, blir det færre interiørblader på meg. Skal bli morsomt å se huset ditt julepyntet... Wow!
Hilsen Marits pust i bakken

Ingunn sa...

Så flott og inspirerende innlegg. Godt flere finner din blogg og!

Klem og ha en fin dag. Nå går det mot helg.

Ingunn