fredag 21. august 2009

Helårsengler... er det lov? - Year-round angels... is that acceptable?

Helårsengler - finnes de? Er det lov å ha engler stående til pynt hele året? Eller har de kun lov til å stå fremme i julen? Ved siden av nissene?

Jeg vet ikke riktig hva som er "lov" og "ikke lov", men jeg er en av dem som har helårsengler. Helårsengler i vinduskarmen og helårsengler i vitrineskap. Jeg synes rett og slett at de er nydelige der de sitter, og at det ville vært trist å ha dem alle sammen gjemt i et skap elleve måneder i året!
Jeg har en god del bortgjemte engler også. Det har seg nemlig slik at jeg samler på engler, ikke nisser. 1. desember hvert år løftes de forsiktig ut av skuffer og skap, og settes til pynt rundt omkring i huset vårt. Jeg har kun én nisse i huset i julen, men sikkert førti engler i alle varianter og størrelser!

Det sier seg selv at jeg ikke kan ha dem alle stående fremme hele året, det ville sett noe merkelig ut, enkelte av dem er også nokså "julete". Men noen av de kjære englene mine står fremme hele året, til stor glede for liten og stor, og sikkert til noens forundrelse også...Hva synes du? Finnes det helårsengler, eller hører englene julen til?

6 kommentarer:

krinkelkroken sa...

Helårsengler finnes absolutt;)
Har flere eksemplarer som står framme hele året, men mange er "juleengler" og står bortgjemt resten av året.
Nydelig ekspemplar du viser fram ;)

hverdagsgodteri sa...

Nydelige engler du har!! Jeg synes absolutt det er greit med engler hele året, og har vel..4 engler stående framme hele året selv. Men synes nok enkelte engler passer best til jul.

Margrethes hus og hage sa...

Definitivt helårsengler :) Jeg har også et par engler som hører til i interiøret året rundt. Den ene fikk jeg på halv pris på utsalg av julepynt i romjulen... Den kom aldri i julepynteksen da vi ryddet bort :)

Ha en fin helg :) Hilsen Margrethe

Ingunn sa...

Så nydelige engler du viser! Og takk for langt og fint innlegg på min blogg. Blogg er så rart. Først er det bare gøy, så litt stress (man rekker det ikke og det går faktisk ca en time om dagen til det for meg). Så blir man litt oppmerksom på statistikk (i alle fall ble jeg det). Ler.

Jeg merket at jeg måtte tenke gjennom for- og ulemper og tidsbruk, og etter en pause i sommer var bloggen bare gøy igjen. Så da fortsatte jeg. Nå skal jeg begynne å jobbe hjemme (om kveldene). Koble meg på via nettverket på jobben. Kanskje blir det null blogging da. Trene må jeg jo gjøre. Og barna må følges opp. Og venner.

Nei - dette ble langt og usammenhengende.

Ha en fin helg kloke og skjønne kvinne!

Klem ingunn

Thea sa...

Klart det finnes helårsengler!!!!:) Engler kommer i alle årstider, variasjoner og relgioner... Og jeg har selv flere i huset:) Og jeg synes de sommerfuglene var superfine! en kjempegod ide.. Er så glad i sommerfugler... AH fortsatt god helg:)

Anonym sa...

Jeg synes vakre engler fortjener å ha en plass i hvert hjem som ønsker det, året rundt.
Det har jeg :)

Takk for at du deler denne flotte bloggen din med oss. Har fulgt deg en god stund, men ikke lagt igjen en hilsen - skal bli flinkere på det.

Ønsker deg en god helg,
Caroline