lørdag 22. august 2009

5000 besøkende på Glassveranda - Mange takk til alle som har bidratt

I går kveld passerte besøkstelleren her på Glassveranda 5000 besøkende! Interiørbloggen Glassveranda ble etablert medio juni 09, og jeg synes det er utrolig hyggelig at så mange har vært innom bloggen allerede. Det er selvfølgelig ekstra motiverende å blogge når så mange faktisk ser bildene jeg publiserer, og leser tekstene jeg skriver!

Tusen hjertelig takk for alle de vidunderlige kommentarene jeg har fått, og heldigvis fremdeles får, av dere daglig. Noen av dere har kommentert på en rekke av innleggene mine, og jeg har i en hektisk hverdag ikke alltid vært like flink til å svare på kommentarer og mail, men dere skal vite at jeg setter umåtelig stor pris på kommentarene deres! Jeg har valgt, så langt i hvertfall, kun å bruke mine egne bilder i innleggene mine på Glassveranda, og bloggingen tar av den grunn mye av min fritid. Jeg blogger og blogger, og det i kombinasjon med en hektisk hverdag, treningstimene mine, husarbeid, kjøring av ungene til og fra trening, barneselskaper, musikkskolen etc. Jeg vet at mange av dere er i samme situasjon. "Situasjonen" er jo det som heter Livet. All ære til de av dere som har blogget i årevis! Jeg vet nå hvor tidkrevende dette er! Men det er jo så utrolig morsomt og givende!


All ære til NIB, Norske Interiørblogger, også! Det er helt fantastisk å se hva de har fått til på kun få år! Ikke uten grunn at konseptet nå er adoptert i både Sverige og i Danmark; henholdsvis Svenska Inredningsbloggar (SIB) og Danske Indretningsblogs (DIB). Hva hadde vi vært uten NIB? Ganske usynlige er jeg redd. Jeg kjente panikken tok fullstendig overhånd i forrige uke da "Rollen hadde hikke" som en av NIB-damene så rolig og avbalansert elegant formulerte det! Det var mye god trøst i å kunne lese på NIB at det var flere enn meg som var rammet av katastrofen! (Ja for dette må da kunne kalles en katastrofe i Blogglandia?! :)) Det mest utrolige av alt er at NIB drives på hobbybasis! Er ikke det bare helt fantastisk? De gjør en utrolig flott jobb, en jobb som er av helt uvurderlig verdi for Glassveranda og de øvrige interiørbloggene som er medlemmer i NIB. En interiørblogg er som et hvilket som helst annet produkt: Det er helt irrelevant at du lager verdens beste iskrem, hvis ingen noensinne har fått sjansen til å smake på iskremen og ingen vet at den finnes! Dessverre er det nøyaktig de samme markedskreftene som gjelder i Blogglandia også: Det har ingen betydning at du har en god blogg, hvis ingen har sett den, ingen har lest den og ingen vet at bloggen i det heletatt eksisterer! Det står stor respekt av den markedsføringsjobben NIB-damene gjør på vegne av alle sine medlemmer. De bidrar til at vi alle sammen er synlige, tilgjengelige og det på like premisser! De gjør oss synlige, og så er det opp til oss bloggere selv å sørge for at vi har laget en blogg som er så attraktiv at besøkende velger å komme tilbake til oss etter det første besøket! 5000 besøkende er dessverre ikke en indikasjon på dette. Tallet betyr bare at 5000 personer har vært nysgjerrige på et eller annet som Glassveranda har i sitt sortiment. Om disse 5000 vil velge å komme tilbake å besøke Glassveranda igjen på et senere tidspunkt, vil tiden vise. Jeg håper selvfølgelig på det!

Det er utrolig inspirerende å se at flere av dere også har lagt dere til som "Følgere" her på Glassveranda, og at dere velger å følge bloggen min videre! Jeg setter stor pris på hver eneste en av dere!

Til dere som har vært så himmelsk skjønne at dere har valgt å legge Glassveranda til i bloggrollen i margen på deres egne blogger: Tusen takk for helt uvurderlig drahjelp! Dette er så veldig viktig for en nyetablert blogg som Glassveranda. Jeg har selv prøvd å sørge for at alle som finnes under "Følgere" her på Glassveranda, eller har kommentert noe på Glassveranda, og har egne interiørblogger, har kommet med i blogglistene mine i venstremargen her på Glassveranda. (Fire av dere mangler i listene enda, men er notert på notatblokken min og vil bli lagt inn i morgen). Kanskje kan jeg være med å gi drahjelp til andres blogger på denne måten.

Noen av dere som har flotte veletablerte blogger har t.o.m. skrevet om Glassveranda i innlegg dere har hatt på deres egne blogger! Jeg blir jo helt rørt! Det er så uendelig hyggelig gjort! Og slik merkes helt klart på Glassverandas besøksstatistikk!

Og til alle dere som har vært innom Glassveranda: Tusen takk for besøket, og du er hjertelig velkommen tilbake!Til slutt et lite utdrag fra min livsfilosofi:

"Uansett hva du oppnår av suksess i livet,
er det alltid noen som har bidratt!"
(Althea Gibson).

Vel, 5000 er en start, og mange takk til alle dere som har bidratt!

Jeg ønsker deg og dine en fortsatt fin helg!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Foto: Jeg har nylig tegnet et hus til to av våre venner, og det ble for øvrig et aldeles nydelig hus hvis jeg kan få lov til å si det selv. Det skal settes opp i løpet av vinteren og jeg gleder meg stort til å se det ferdige resultatet! Blomstene fikk jeg etter å ha overlevert dem tegningene. Hvite liljer, mine favorittblomster! Jeg synes de er så vakre, så elegante, og så dufter de jo helt himmelsk!

9 kommentarer:

Tilonino sa...

Hei og gratulerer med 5000 besøkende. Det er jo kjemebra. Flott blogg du har også da :)

Margrethes hus og hage sa...

Gratulerer med 5000 besøk :) Det er koselig å vite at noen leser det en publiserer. Takk for hyggelig besøk hos meg også :)

Ha en fin søndag! Hilsen Margrethe

Lykkeliten sa...

Gratulerer med 5000 besøk!
Tror trygt du kan regne med at vi fortsetter å stikke innom denne fantastiske bloggen din.
Her er det alltid noe fint å se på + gode tips å ta med seg inn i våre mer eller mindre bloggbare hjem.

Synes det er veldig hyggelig å stå på blogglisten din da jeg ikke er så god på interiør foreløpig, men skriver mer om livet i heimen.
Drømmer om å bli herre over rotet og få gjennomført mange av prosjektene mine slik at huset blir bloggbart ;-)

Lykke til videre, jeg kommer innom igjen snart.

Prinsesse Elin sa...

Gratulerer med flott besøk. Følger med videre på denne flotte bloggen. Klem fra Elin:)

M sa...

Gratulerer!!
Klem,M

Kjeruben sa...

Gratulerer! Vel fortent!!!

Og ang den italiaturen..... Åååå så misunnelig eg blir ;-) Muligheten til å skaffe seg madonna, krusifiks, og ikkje minst rosenkrans som ikkje 'alle andre' har :-D... kos deg :-D

Anonym sa...

Gratulerer masse med et flott besøkstall på kort tid. Og jeg føler meg beæret over å stå på blogglista di. Tusen takk:)
Jeg blir kjempeinspirert av å lese om oppussingen deres. Og så er det flott at du skriver så detaljrikt.
Ha en flott kveld videre.
Klem Elin!

Ingunn sa...

Gratulerer med fin start i Blogglandia. Vel fortjent spør du meg!

Klem fra en fan

Anonym sa...

Takk for lekker side med mange ideer, delikat samk, kreative løsninger og gode tips. Forstår godt at siden din er populær Lykke til videre! Gleder meg! Hilsen Sisilie