søndag 31. januar 2016

Soveromsprosjektet: Nye lamper, bildehyller og skuffeseksjoner er montert!


Da veggene var malt kunne vi endelig henge opp de nye leselampene, bildehyller og skuffeseksjoner på veggen! 

Her ser du ene hjørnet av soverommet! De hvite bildehyllene har fått plass et stykke over svevehyllene som går langs veggen hele veien i hjørnet bak sengen. Jeg ser at jeg - kremt - kanskje burde ha strøket sengetøyet før jeg la det på, trekkene har vært i tørketrommelen og bærer preg av det, men, men.... :D -Gleder meg til sol og sommer når tekstiler endelig kan henges ut til tørk igjen! ;)

Her ser du også de to skuffeseksjonene har kommet opp på veggen! Vi valgte å montere dem 5 cm fra svevehyllen, det gjør åpenrommet mellom hyllen og skuffeseksjonen ideelt for lagring av en bok. Lesebriller, håndkremer, nattkremer, lipsyl m.m. lagres nå i skuffene, slik at støvtørking av hyllen bak sengen heretter er unnagjort på 1-2-3. Før måtte jeg tørke støv også av alle tingene som lå på hyllen... unødvendig ekstraarbeid.

Som du ser så har jeg ikke fått opp bildene som skal stå på bildehyllene enda, men skal knipse nye bilder av soverommet så du får se det endelige resultatet når bildene har kommet på plass. Jeg må ramme inn de nye bildene først, så det kan vel ta en uke eller to fra soverommet er ferdig til det er helt ferdig...  


Her ser du skuffeseksjonen: Ingen ben! -Liker! :)) Kremer og øyedråper m.m. som trengs men kanskje ikke hele året, må være innen rekkevidde men trenger slettes ikke stå på hyllen å støve ned, så nå har alt heller fått plass i de små skuffene ved sengen. Én skuff brukes til slikt som er i bruk hver dag, den andre til slikt som er i bruk av og til, jeg synes dette ble superpraktisk! Det aller beste med svevehyller og sveveskuffer på soverommet er nettopp det at de ikke har ben! Vanlige nattbord med ben er forferdelig kronglete å støvsuge under, og står i veien når man skal støvsuge bak sengen, det problemet har vi heldigvis ikke her lenger: Ingen nattbordsben i veien, og fordi sengen står i en viss avstand fra veggen på grunn av svevehyllen bak, så kommer man enkelt til for å støvsuge også bak sengen. Det er nå ca. ti år siden vi hengte opp svevehyllene bak/rundt sengen, og vi har aldri angret et sekund på denne løsningen! 


De nye sorte lampene ble virkelig en flott kontrakt mot den lyse veggen! Liker spesielt godt at de er av metall, det gjør dem enkle å tørke støv av! ;) Før var jeg ikke så nøye på slikt, men med årene har jeg blitt mer og mer opptatt av at ting må være enkle å vedlikeholde og rengjøre, husvasken må kunne gjøres unna fortest mulig! ;)Utsikten ut det ene soveromsvinduet i ettermiddag! ;) Solen er tilbake og dagene blir heldigvis raskt mye lengre og lysere fremover, det er fint å tenke på at det går mot ny vår og at vi allerede i morgen tar fatt på februar! :))

Ha en riktig fin ny uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

Ingen kommentarer: