tirsdag 22. desember 2015

Advent - kalender - ventetid...


Dette er årets adventskalender hjemme hos oss, ikke ulik fjorårets, bare litt annerledes papirvalg på pakkene. Synes dette adventstreet fungerer veldig godt, det inneholder pakker til begge ungene, også henger det fra taket i en del av stuen hvor det ikke blir i veien for noe eller noen, et vakkert og "julete" blikkfang er det også.


Adventskalenderen inneholder litt forskjellig: Noen klær, noe bling, treningstøy, kinobilletter, belter, solbriller, bøker m.m. Da ungene var små inneholdt den lego og denslags, men nå som begge mine to har blitt tenåringer så er den dyrere å lage, men samtidig så inneholder den stort sett fornuftige ting som de kan ha glede og nytte av resten av året, og da er det ikke så ille at innholdet koster litt mer nå enn da de var små, synes jeg ;)  Koselig med "adventstre" i stuen, også er det jo hyggelig med en overraskelse hver morgen i desember på en ellers mørk og travel årstid fylt med tentamener, prøver og pugging. Nå har ungene endelig fått juleferie, de har vært superflittige på skolen og lesehester på ettermiddagene i hele høst, og da synes mammaen det er ekstra hyggelig å lage innholdsrikt adventstre til dem! :))  


Det glitrer og skinner litt ekstra i år dette treet, på grunn av den nye led-belysningen som kom opp over trappen, like bak treet, i vår.  Synes dette julepapiret med nissene på var så enkelt og flott!   


Disse bildene ble knipset rett etter at adventstreet var hengt opp, for nå er det jo bare noen få gaver igjen, og så skal adventskalenderen pakkes bort for i år og juletreet skal få komme inn i stuen og stå her å skinne på samme plass hvor adventskalenderen hang. 

Nå skal jeg rydde litt mer i huset, siste finish på julepyntingen skal også utføres, mannen skal vaske gulvene i ettermiddag og ungene holder på å pakke inn julegavene de skal gi til de nærmeste vennene sine. Jeg skal tenne knitrekubber i peisen og sette på litt julemusikk før jeg går i gang og rydder, og etterpå skal jeg bake julebrød, for det er noe av det vi "må" ha av julemat i huset, fordi duften av nystekte julebrød er noe vi alle her i huset forbinder med at nå - NÅ - er det faktisk jul! :)) 

Ha en fin bittelille julaften! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

Ingen kommentarer: