onsdag 22. juli 2015

Ekstra store blomsterkrukker pynter opp foran garasjen

Vi har tidligere snekret noen ekstra store blomsterkasser for å ha på terrassen, du kan se hvordan vi lagde dem HER, og vi hadde egentlig planlagt å bygge noen nye flotte hvitmalte kasser i sommer for å ha her foran garasjen, men så kom vi plutselig over disse stilige, enorme, grå krukkene på et av gartneriene her i byen, og disse bare "måtte" vi ha! 


Blomsterkasser av trevirke må jo males med visse mellomrom for å holde seg fine, ja hvis de ikke lages av naturlig grå værbitte materialer slik som de kassene vi lagde til terrassen, så da vi var så heldig å finne noen vedlikeholdsfrie krukker som vi syntes var "heeelt rå" så var vi ikke i tvil om at disse måtte bli med hjem. -For vi har i bunn og grunn allerede nok både byggverk og tremøbler på tomten vår fra før som må males på ny med jevne mellomrom, og det er jo fint å av og til kunne gjøre andre ting om sommeren enn bare å male hver gang vi er ute i hagen! ;)


Vi har plantet en Thuja i hver av de store krukkene, og dekket jorden rundt treet med prydbark, det var litt nakent og kjedelig her nede ved garasjen tidligere, men nå ble denne fasaden mye "vennligere" synes jeg. Det skal ofte ikke så mye til, noen planter i krukker så ser det langt mindre fiendtlig ut! :))

Baksiden av denne garasjen og hageområdet bak garasjen skal du også få se i løpet av noen dager, for der skal nemlig det nymalte borettslaget for småfugler henges opp på veggen.  

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

2 kommentarer:

AnneKa sa...

Det var noen skikkelig flotte krukker :)

hilsen AnneKa

Ann sa...

Tusen takk! :))
Ha en fortsatt fin helg! :0)

Stor klem,
Ann.