mandag 25. mai 2015

Lampe med "attitude"!

I går fikk du se en av de nye lampene i stuen vår, i dag tenkte jeg å vise deg en annen nykommer. Denne lampen har stått på ønskelisten min siden jeg så den første gang, den er av metall, er ganske stor og tung til å være en pendel, er vel kanskje mer som en taklampe enn en typisk pendel. Den er matt grå med et hint av beige i det grå, og har en skikkelig signalrød ledning, synes den er så vanvittig tøff, dette er rett og slett en lampe med "attitude"! :)) Enkel, men designet gjør at den stikker seg ut der den henger. Vi har jo et piano i spisestuen, men vi har også en Mox synthesizer stående i stuen. Det er over denne at vi nå har hengt opp den nye tøffe lampen, synes den passet helt supert inn i denne enden av stuen over synthesizeren, sammen med bøker, noter, gitarer og andre musikkduppeditter, og kunsten som allerede var på veggen her i hjørnet ble som skreddersydd til den nye lampen.Vi kunne egentlig trenge et eget musikkrom i huset, men enn så lenge så står det musikkinstrumenter i hjørnene i stuen og spisestuen! ;) Ikke bare piano, men også gitarer. ...Men de passer liksom inn her hos oss, tror nesten stuen vår hadde manglet noe dersom musikkinstrumentene hadde flyttet på et eget rom! :D   Her ser du ledningen litt bedre, -knalllllrød! Digger fargen, er skikkelig lekker mot hvitt tak og lysegrå vegger! Denne lampen heter forresten Hoop, fant den på Bohus.


Altandøren du ser på bildet er den som leder ut til sør-østterrassen med pergolaen
Innhold og gardiner i denne delen av stuen hvor den nye lampen nå henger har jo forandret seg en god del de siste to årene, men selve rommet er det samme, så har du lyst så kan du se litt bedre hvor dette hjørnet er lokalisert i stuen, HER. Rett foran synthesizeren ser du trapperekkverket til trappen ned til sokkeletasjen, bilder av trappen og arbeidshjørnet mitt på motsatt side finner du HER

Jeg "må" bare gjenta noe jeg har sagt før, men det er ganske viktig å være klar over hvis du går med planer om å fornye din egen stue: Det er utrolig hvor mye belysning og lamper har å si for stilen og uttrykket i et rom, man kan trylle med maling, tekstiler, farger og mønster, men det kan man sannelig også gjøre med lamper! ;)

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en fin ny uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

1 kommentar:

Gyldenlakk - hage og pusterom sa...

Tusen takk for svar angående glassbordet, Ann! Nå går turen til Møbelringen der de også har glassbord :-)
God lørdag!