torsdag 23. april 2015

Noen nye knallfarger til spisestuen

To nye duker - bordløpere - i knallfarger har kommet i hus, som du ser så må jeg kanskje stryke dem aller først, men så skal disse få ligge på spisebordet i spisestuen vår hver sine uker, for å tilføre enda noen flere freshe farger og mønstre i interiøret! (Disse fant jeg på Ikea).

Det er nesten litt vilt å tenke på hvor mye preferansene kan endre seg med årene, det er ikke så mange årene siden fargepaletten i spisestuen vår gikk i hvitt, lysegrått og beigetoner, og alle andre farger syntes "feil" der inne, men sakte men sikkert har den ene knallfargen etter den andre sneket seg inn i interiøret hjemme hos oss, og det er herlig forfriskende! Duker i farger som dette var utenkelig hjemme hos oss for bare 3-4 år siden, men nå passer de inn her som hånd i hanske! :D 

Skal knipse bilder av spisestuen og bordet med duken på også så du får se, men holder på å ramme inn en masse ny grafikk, så spisebordet er dekket med alt mulig annet akkurat nå, og det er slettes ikke plass for duker, men det blir, det blir! :)) Ha en riktig fin fredag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

Ingen kommentarer: