lørdag 4. april 2015

Et glimt av vaskerommet/gjestebad/bad 2

Jeg fant ut at jeg omsider skulle ta å gjøre ferdig vaskerommet... Bare noen detaljer gjenstår, men det har bare ikke blitt om å ta tak i det, men nå skjer det endelig noe! :))

Dette rommet er ikke bare vaskerom, men også bad 2 hjemme hos oss, gjestebad/gjestetoalett, og det badet som ligger nærmest stuen vår. Ettersom vi har konfirmant om noen uker, ble jeg nå inspirert til å ordne litt ekstra her inne ettersom vi tydeligvis brukte opp påskeværet før påske i år. Ungene koser seg med PC-spill i dag, noe de sjeldent har tid til på hverdagene, far i huset ser fotballkamp, mens mor i huset henger opp bilder, stuller, steller og styler litt! ;) 

Tror det er et par år siden nå at jeg malte de tidligere lys beige veggene her inne lysegrå, en del andre ting ble også malt... det skulle ikke så mye til for å skape stor forandring! Skal knipse flere bilder - oversiktsbilder - når jeg er ferdig så du får se, men i dag tenkte jeg bare å vise dette ene hjørnet av rommet. 

Jeg har nemlig hengt opp en ny bildelist på veggen over toalettet. Det har vært ingenting på denne veggen i mange år, men tenkte nå å ramme inn et stort dekorativt bilde - grafikk - å ha til pynt på denne veggen. 

Kunst skal jo henge i rom med normal og jevn innetemperatur og stabil luftfuktighet (noe som ofte utelukker såkalte våtrom), fordi kunstverket ellers kan ta skade, så før du eventuelt velger å ramme inn og henge opp ekte akvareller, tegninger, kunstfotografier eller grafikk (litografier, digital grafikk, serigrafi etc.) på veggen på et bad eller vaskerom, så tenk litt på om rommet er egnet. Ellers kan det være at du heller bør velge et rimeligere alternativ, en plakat, som det ikke koster så mye å bytte ut om den skulle bli skadet av luftfuktigheten. 

Vaskerommet/gjestebadet vårt er heldigvis ganske stort, og har god utlufting, så jeg tar sjansen på grafikk der inne selv om det både er dusj og tørketrommel i rommet. Vi hadde i mange år noen foto hengende på samme vegg, og de tok ikke skade av oppholdet. Er du i tvil så ram inn et bilde du ikke er redd for først og la det henge på veggen noen måneder. Klarer bildet seg fint uten at papiret bølger seg eller glasset dugger (= fullstendig krise), så kan du jo henge opp et annet bilde etter testperioden.  

Jeg har også fått i hus passepartoutene jeg bestilte! :)) Så nå kan jeg endelig gjøre ferdig bildeveggen i stuen som du ser i bakgrunnen her på nederste bilde. Mer om bildeveggen og flere bilder av den finner du: HER.

Ha en fortsatt fin påskehelg! :0)  

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

2 kommentarer:

Hege sa...

Bloggen din er helt umulig å lese på Ipaden min, den legger seg kjapt i venstre side. jeg har ikke det problemet med andre blogger. Har du greie på hva det kan være?

Ann sa...

Tusen, tusen hjertelig takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette!!! ♥ ♥ ♥

Jeg sjekket og fant raskt at jeg hadde glemt linjeskift mellom de forskjellige linkene i to av html-kodene (bildemenyer) som jeg hadde laget i høyre marg på bloggen. Det gjorde at bildene med lenker la seg vannrett bortover i stedet for loddrett nedover som de skulle, og dermed ble bloggen "dyttet" til venstre. Problemet vistes ikke på PC/MAC, men på mobil/Ipad var det jo helt krise!!! Som du sier: Umulig å få opp i normal størrelse, og dermed umulig å lese! :S Beklager SÅ dette!!! Og igjen tuuuusen, tusen takk for at du gjorde meg oppmerksom på problemet!!! ♥ Problemet skal nå være løst, jeg har korrigert html-kodene som var feil, og bloggen skal igjen være like tilgjengelig på Ipad som alle andre blogger! Kjempebra at du sa ifra, for denne koden er sannelig en stund siden jeg la inn... og det vil si at Glassveranda har vært utilgjengelig via Ipad ganske lenge!! :S = Krise! :S Jeg skal heretter sjekke alle nye koder som jeg legger inn også på Ipad og mobil - nøye - slik at jeg er 100% sikker på at alt fungerer som det skal på alle enheter! ;) Huff, skrekkelig at dette har vært slik, og skrekkelig superduperbra at du tok deg tid til å skrive noen linjer til meg for å si ifra om dette Hege! ♥

Ha en finfin ny uke! :0)

Stooor takknemlighetsklem fra Ann.