torsdag 16. april 2015

En high-gloss delfin til å sitte i har flyttet inn hos oss!

Jeg har jo nevnt denne high-gloss delfinen min en del ganger, i forbindelse med at vi byttet ut møblene i stuen i fjor, og ikke minst har jeg bablet i vei om alle fargene, men nå tenkte jeg du omsider skulle få se bilder av denne herlige fiolette fargeklatten!  

Det ble forelskelse ved første blikk da jeg så denne stolen for første gang, elsker både formen på den og fargen, og den bare måtte bli med hjem! ;) 

Stolen er et skandinavisk design, den er fra Dan-form, og heter vel egentlig ikke delfin, men "Dolphin", og navnet matcher helt klart designet der den står med delfinstjerten vendt mot taket! :)) Den er nesten som en skulptur der den står og skinner.

Den har fått fast plass i stuen vår, sammen med de turkise sofaene og glassbordet, her ble den ikke bare et vakkert blikkfang, men den er faktisk også veldig god å sitte i! ...Synes mange slike strømlinjeformede designstoler ser stilige ut, men er de ikke gode å sitte i så tar de bare opp plass i stuen. Denne derimot: Komfortabel, -god å sitte i! ;)Disse stolene finnes i utallige farger og med utallige overflater, men stolen jeg falt for har en mørk fiolett farge og en svært blank metallisk, glitrende, høyglans overflate, -lekker er den rett og slett! 

Synes selv stolen ble heeelt riktig sammen med de lys turkise sofaene og de andre nykommerne i stuen, ble så fornøyd, så fornøyd, også er det jo så herlig med litt fornyelse og - ikke minst - så mange herlige nye FARGER rundt seg i hverdagen!  

Har jeg nevnt at jeg digger den nye fiolette stolen i stuen vår? Hi, hi, vel, nå har du sett den! :)) Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en riktig fin fredag i morgen! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør, hage og uterom:

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin den var og ikke minst SÅ flott dere har det. Hærlige farger, som gir masse energi. Gleder meg til å se ALLE de andre nystolene dere har invistert i:-)Riktig god helg Ann. Klem fra ho Hege

Ann sa...

Tusen takk snilleste Hege! ♥
Hi, hi, ja bilder av spisestuestolene kommer også nå etterhvert! ;)
Han en riktig fin helg du også! :)

Stor klem, Ann.

Anonym sa...

Å den var bare rålekker, tar nesten pusten fra en med sin glans og farge.
beste hilsen fra åse