torsdag 15. januar 2015

Vårrengjøring og sengetøy i herlige vårfriske farger

Det er nå bare et par dager til solen igjen vil titte inn vinduene hos oss, vi bor ikke langt nok nord til at vi har lov til å kalle det "mørketid", men som tidligere nevnt her på Glassveranda så er det et fjell her i byen som gjør at vi likevel mister solen ca. 20. november, og da blir solen borte til ca. 20. januar. Tenker ikke så veldig mye over det, ettersom dagene jo er fryktelig korte og ganske så mørke disse to månedene uansett hvor i dette landet man bor, men nå blir dagene merkbart lysere og lengre for hver dag som går, og jeg er nå kjempeklar for sol og vårfølelsen som alltid følger med "solkommerdagen"! :)) Tiden fra solen er tilbake til at snøen smelter, temperaturen igjen stiger og bjørketrærne etterhvert skal få nye grønne små museører pleier heldigvis å gå fort! ;) Jeg har sagt det så mange ganger før, at jeg er ganske sikker på at jeg rett og slett går på solenergi, for jeg kan formelig kjenne på energinivået mitt at solen nå nærmer seg! :DKlesvasking og soveroms-shining stod på programmet i dag, ikke så spennende, men jeg vil forsøke å ha det "støvfritt" innen solen titter inn vinduene her igjen om få dager! -For man kan jo tro at man har det rent, men når solen kommer får man gjerne "sjokk" likevel! :D

I dag stod mitt og mannen sitt soverom for tur, alle flater, hyller, benker, lister, bilder og andre ting i rommet ble støvtørket, støvsuget, så vasket, speil og vinduer pusset og sengetøy byttet, det var så herlig å kunne legge på et nytt knallfarget sengesett nå som det går mot lysere, lettere tider, ja skikkelig forfriskende ble det! Dette er forresten et sengesett jeg kjøpte like før jul, det går i turkis-blåfarger og mint, minner både om blå himmel og Azurblått hav! :)) 


Som nevnt i et annet sengetøy-blogginnlegg før jul, så har jeg en vag plan om å fornye dette soverommet litt, kanskje bytte noen lamper, kanskje bytte ut bildene og dermed få inn noen flere fargeklatter på veggene hist og her, vi får se... Apropos farger... bildene ble knipset i lampelys, aldri særlig heldig, for veggen her ser jo nesten rosa ut i lampelys, den er egentlig en slags grå... "greige"... du kan se fargen i dagslys slik den egentlig ser ut på nest nederste bilde i et annet blogginnlegg, HER. Og hvis noen skulle lure på det: Nei. jeg stryker ikke sengetøyet før jeg legger det på, det får bare være litt skrukkete! ;)

I morgen håper jeg å kanskje gå løs på neste soverom, med litt innsatshjelp også fra mannen og ungene så kanskje jeg klarer å få det "støvfritt" ihvertfall i 2.etasje innen "solkommerdagen"! ;)   

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og riktig god helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

angie sa...

flotte bilder !!! elsker hilsener fra angie

Merete - Lys lilla sa...

For et nydelig sengesett!! Gav meg skikkelig herlig assosiasjoner til sommer :-) Satser på godvær og fine dager til deg :-)

Hege i Skien sa...

Så godt at tilværelsen uten sol er over for dere. Du har det så lyst og lekkert.

Ann sa...

Tusen takk! :)) Ja i dag regner det her, jeg må bare innrømme at jeg synes det er SÅ herlig! :D Har satt altandøren på gløtt slik at jeg formelig kan høre snøen smelte og renne ned i takrenner og ut i sluket! ;) Og småfuglene er like værgale som meg, de kvitrer om kapp ute i trærne, heller ikke de ser på kalenderen, bare på været og tenker det jeg tenker: VÅÅÅR! :D Solen er også tilbake, visstnok bak regnskyene dag, men det hjelper stort på vårstemningen bare å vite at den er der, klar, til neste skyrfrie dag! ;)

Ha en riktig fin uke alle tre!

Stor klem, Ann :0)