søndag 14. desember 2014

Sendepakker og hvilepuls

I løpet av den siste uken har jeg ordnet og fått av gårde alle sendejulepakker og julekort med posten, ikke minst julegaver som skal til unger som jeg og mannen er gudforeldre til, og når disse gavene er sendt føler jeg alltid at NÅ har jeg kontroll på julen, resten ordner seg. Vi skal vaske litt mer, bake litt mer, pakke inn noen flere gaver, men det er mest bare kos, vi rekker det helt fint og stresser ikke med det. 

Det du ser her er noen av julegavene som jeg og min datter har pakket inn i dag, måtte knipse et bilde av dem, synes de så riktig så julevakre ut der de stod på benken i spisestuen da vi var ferdige med dem. Det blir litt kaos på bord og benker i spisestuen når vi pakker, baker og lager julepynt, men det er litt av sjarmen med julen også, er det ikke, -et sjarmerende og stemningsfullt julekaos! ;)

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en riktig fin ny desemberuke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Merete - Lys lilla sa...

Jeg tror at hadde jeg fått en slik pakke ville jeg ikke ha pakket den opp, bare sittet og sett på den :-) Ønsker deg en fin førjulsuke :-)

Ann sa...

Hi, hi, tusen takk, ønsker deg en finfin jul! ♥

Juleklem, Ann :)