mandag 22. desember 2014

Julegran av stearin...

Dette vakre isblå lyset utformet som et juletre er et av flere jeg kjøpte på Artic Lys & Design AS ...sommeren 2009! Det var et av mange jeg bare "måtte" ha, men dette har ligget i et silkepapir pent nedpakket i en eske siden det ble kjøpt, jeg fant aldri noe sted å plassere det, det var liksom for fargerikt til å slippe inn på stuen vår før da stuen var dus, hvit, brun, grå og beige. Men NÅ etter at vi på nyåret 2014 forandret fargeskala i stuen totalt og innførte en hel masse spreke farger i huset, du kan se "nystuen" HER, så passet det blå lyset plutselig perfekt på stuebordet! ;)


Ca. 18 cm høyt og 15 cm bredt er lyset, og det ble et vakkert blikkfang plassert på denne 40 cm høye stett-lysestaken. Men jeg vet ikke om jeg vil tenne det... :D Ble jo så pent der det står, tror jeg må ha det bare til pynt denne julen, også kanskje tenne det neste jul... vil nemlig først sjekke om jeg får tak i et nytt et! ;) 

Her går juleforberedelsene sin gang, i sniletempo, men vi blir ferdige med det vi trenger å bli ferdige med, og vi er snart klare for julaften. Håper du kommer i mål uten for mye stress du også. Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook, og ha en riktig fin bittelille julaften! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Vakkert! Jeg gjør også slik, finner jeg et lys jeg liker ekstra godt så setter jeg det et sted til pynt mens jeg brenner telys og vanlige kubbelys, hi, hi, da varer det jo så mye lengre! :-) God jul til deg og familien. Mvh Irene

MissMette sa...

Hei Ann
Tusen takk for koselig ord inne hos meg ❤ Joda jeg er her jeg, for det meste å titter ;) Jeg har det bra for det meste... Mangeler energi og det har vært et tøft år - savner pappaen min. Det gikk litt inn på meg etter noen månder og så skulle jeg begynne på å blogge igjen, men det var vist ikke like lett... :) Jeg ønsker og håper å være tilbake igjen ❤ Savner både bloggen og dra på bloggbesøk. Håper at 2015 blir et bedre år :) Tusen takk i alle fall for alle fine bilder du deler med oss - det er alltid en fryd å titte inn her til deg og alt det vakre du legger ut ❤ Jeg gleder meg i alle fall til å følge deg videre i det nye året som kommer også... men først ønsker jeg deg en riktig God Jul ❤ og et riktig God Nytt År ☆ ☆ ☆ Klem fra Mette

Ann sa...

Ja ikke sant Irene! :D

Heiiii Mette! ♥ Så godt å høre fra deg igjen, synes det ble stille så fryktelig lenge på bloggen din at jeg ble bekymret for deg, SÅ fint å høre fra deg, men ikke så fint å høre om energimangel og pappa-sorgen.., skjønner godt at helsetrøbbel og tap av nær familie tar på, tar tid... jeg håper tiden leger sorgen og at 2015 blir et bedre år for deg også helsemessig, ja et år med fornyet energi, og et positivt, kreativt og lykkelig år for deg! ♥ Hadde selv en laaang høst med helsetrøbbel, energimangel og det ble lite blogging, man klarer det man klarer, i perioder er bare batteriet helt flatt, men bloggen drar jo heldigvis ingen steder, den er alltid der til vi får lyst å skriv litt igjen! ;)

Takk for både det ene og det andre kjære Mette, og så håper jeg du heller aldri slutter å knipse bilder enten de havner på bloggen din fremover eller ikke, for du tar fantastiske bilder, -en kunnskap du ikke må la gå i glemmeboken selv om du ikke har energi til å legge dem ut på bloggen akkurat nå! ;)

Skal stikke innom Miss Mette med jevne mellomrom også i 2015, kanskje plutselig skjer det noe der! ♥

Ønsker dere begge to en riktig god jul og et godt nytt år!

Stor juleklem fra Ann :0)