søndag 30. november 2014

Girlander av pepperkakemenn ♥ og pepperkakeby

Jeg velger å innlede adventstiden med å vise disse stemningsbildene fra pepperkakebyen vi lagde i desember i fjor. Det aller flotteste synes jeg ble girlanderen i vinduet som vi har laget av pepperkakemenn. Vi skal lage en akkurat maken i år, ja kanskje i løpet av kommende uke, og i år som i fjor så skal den henges opp til pynt i vinduet over benken i spisestuen til pynt, frem til av den skal spises i romjulen.


Her ser du hele pepperkakebyen, den er ikke så stor, men stor nok! ;) Den består av et pepperkakehus, et pepperkake-juletre, et fat med melisglaserte pepperkakemenn, pepperkakedyr og pepperkakehjerter, og en girlander av pepperkakemenn.


Den lille byen på spisestuebenken gir julestemning i massevis! :)) 


Vi har pyntet alle pepperkakene med melis og sølvfargede sukkerperler, enkelt, men julelekkert ble det! Noen av peppekakehjertene pakket vi forsiktig inn i blank cellofan og knyttet dem fast med sølvfarget bånd til enkelte av julegavene vi ga bort til jul, riktig så dekorativt ble det! 


Pepperkakemann-girlanderen var både gøy å lage, og den ble riktig så flott der den hang i vinterlyset fra vinduet, nå gleder jeg meg til å lage og henge opp den nybakte! ;) En slik en er et flott dekorelement i rommet, men man kommer jo også i julestemning av å bake slike "julete" kaker! :) Jeg skal lage en DIY/Gjør-det-selv-sak på denne pepperkake-girlanderen også litt senere denne uken, så kan du lage en slik du også hvis du har lyst til det ;) 

Dette er noen få av bildene som finnes i julearkivet her på Glassveranda. Jeg skal nå gjøre ferdig en oversikt - en bildemeny - over all juleinspirasjon og juleidéer som finnes her på Glassveranda. Minner om at du i bloggens høyre marg allerede finner mange juleinnlegg samlet nedover, -dette er "Juleinspirasjon utenfra"-menyen jeg la ut forrige helg, med flotte juleideer til julehjemmet fra både inn- og utland. 

Men SENERE I DAG skal jeg også legge ut "JUL HOS OSS" menyen, med alle fine "julete" gjør-det-selv-tips, dekorasjonsidéer, juleoppskrifter m.m., så følg med, følg med! :0)

Følg gjerne også Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook, også ønsker jeg deg og dine en riktig fin 1. søndag i advent, og velkommen innom for mer juleinspirasjon litt senere i dag!

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


6 kommentarer:

Unknown sa...

Utrolig stilig, delikat og elegant pepperkakepynt!

DecoMillAntik sa...

Vilken suverän sida du har!så mycket antik inspiration.Fina pepparkakor förresten!

Anonym sa...

FANTASTISK!!

ELSKER BLOGGEN DIN :)

klem, Line

Anonym sa...

Milde makter så vakkert, du er bare helt rå! På begge, pepperkaker og fotoshoots! :D fin uke til deg! Klemmer fra Irene

Anonym sa...

Blir litt målløs av og til, nydelig, nydelig, nydelig!! Mvh, Ellen.

Ann sa...

Tuuusen takk alle sammen, ja for både det ene og det andre!!! ♥

Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem,
Ann.