fredag 21. november 2014

Er du i ferd med å få julepanikk?

Jeg skrev en tekst for fem år siden, som jeg tror er minst like aktuell i dag, den handler om at tiden er inne for å la den juleflittige "husmoren anno 1950" hvile i fred, du finner teksten HER. Teksten handler om julestria og om at nye tider krever nye metoder, ja den handler om at vi må ha lov til å tilpasse oss tiden vi lever i og ta noen "snarveier" når det kommer til juleforberedelser! Les teksten, og du vil kjenne julepanikken slippe taket og skuldrene sendte seg mange hakk, jeg lover ;) 

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha avslappende hyggelig fredagskveld! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Åshild sa...

Ingen panikk her, men så følger jeg en plan med litt å gjøre hver dag.

Ann sa...

Ja litt hver dag, starte i god tid og det å innse at det er et viktig budskap bak begrepet "godt nok", tror jeg kan redde mange fra julestresset! ;)

Ha en finfin ny uke! :)

Stor klem, Ann.

Anonym sa...

Lekkert bilde. Ingen julepanikk her heller nei.... Kremt... Tror jeg må lese litt ja.... Jevn puls på 130 i hele november, 30000 skritt for dag, varmer opp til desember! :P mvh, Irene.

Ann sa...

:D Ja da tror jeg du er en av dem som kan finne både hjelp og trøst i akkurat dette blogginnlegget Irene! :o)) Det handler om å senke ambisjonsnivået sitt noen hakk, senke nivået på julesti-kravene mange har til seg selv, ta noen snarveier! ;) For jevn puls på 130 er strengt tatt ikke nødvendig, 110 burde holde i massevis! :P :D

Ha en finfin desember! ♥

Stor klem, Ann.