onsdag 8. oktober 2014

Lekre bordbeskyttere av eik

Det nye bordet i stuen vår har en tykk lekker bordplate av glass, elsker dette bordet, men var redd det med tiden ville få riper når jeg daglig skyver kaffekruset mitt hit og dit på bordplaten, og derfor har jeg vært på utkikk etter noen enkle, stilrene og pene bordbeskyttere, "glassbrikker", og aller helst ville jeg ha noen av tre. 

Har alltid vært fascinert av kombinasjonen matt tre og skinnende blanke flater av glass. Tre er et materiale som representerer det varme, myke, milde, mens gasset er kaldt, hardt og tøft, - satt ved siden av hverandre fremhever de to materialene motsetningene og kvalitetene i hverandre på en veldig fin og elegant måte synes jeg. 

Ble derfor veldig glad og fornøyd da jeg fant disse bordbeskytterne på Åhlens, -de er av heltre eik, har et moderne design, litt kantete, er glatte og delikate, og matcher serviettholderen som pleier å stå på dette bordet, -også veldig viktig! :D Et bilde av kaffekruset mitt på glassbordet, ...visstnok før eikebrikken har kommet på plass under, hi, hi, men heretter blir det eikebrikke under kruset! ;) 

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og/eller Facebook du også, og ha en riktig fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


6 kommentarer:

Bestemors gamle laken sa...

Enkelt og stilrent.

Herlig bilde av kaffekoppen:)

En fin dag ønskes deg.

Klem, Gerd Kr.

Anonym sa...

Så bra du delte dette tipset Ann, jeg har vært på utkikk etter noe lignende jeg også. Fant i plast, papp, strikk og tøy, men alle jævlig grelle så jeg lot det heller være, men endelig fant jeg noen stilige, skal kjøre innom der allerede når jeg drar fra jobben i ettermiddag! :) fin torsdag til deg! Mvh Ellen.

Jatte sa...

Fine!:)

Ha en fin helg - og bli gjerne med på give awayen min, trekkes idag :))

Merete - Lys lilla sa...

Så lekre! Og sannerlig er det bra at det finnes andre bordskånere enn gammeldagse ølbriketter!
Vi hadde i min barndom hver våre små fjøler som vi hadde brødskivene våre på. Disse fant jeg under en opprydding for ikke så lenge siden. De var av teak (vil jeg tro) og på tross av å ha vært oppholdssted for utallige brødblingser og runder i oppvaskmaskinen så var det fortsatt vakre. Levende materiale som treverk er noe for seg selv :-)

Camillas univers. sa...

Fint og praktisk er jo bra ;-)
De du har funnet var jo lekre. Prøver gang på gang å innføre "brikkebruk" her i huset, ser ut som at ingen har gjennomføringsevne ;-)

Ha en strålende søndag.

Klem Camilla

Ann sa...

Takk! :)
Hi, hi, ja ikke sant Ellen, skjønner akkurat hva du mener, fant bare "jævlig grelle" jeg også, så gleden var stor da jeg kom over disse! ;)
Ah nei og nei Jatte, jeg er såå klossete til tider, ble for sen både med å lese kommentar og melde meg på Giveawayen din, men takk for påminnelsen, jeg skal bli med på den neste gang! ;)
Ja tre er varig, og mye lekrere på bordet enn tøytull og papp, ingen tvil Merete, men så gøy at du fant slike trebrikker med tilhørende gode minner, ekstra hyggelige slike ting.
Jeg begynner å tenke at vi er litt der vi også Camilla, hi, hi, men mor i huset har ihvertfall gjennomføringsevne, så får jeg bare håååpe på at resten av familien lar seg inspirere! :D

Ha en fortsatt fin søndag alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.