mandag 8. september 2014

Like bra brukt - minst!

Det du ser her er et hjørne av lysthuset i hagen vår. Ettersom Norske Interiørblogger sin septemberutfordring har fått temaet "Like bra brukt", så var det ingen vei utenom lysthuset, hi, hi, for her inne i dette rommet er omtrent ALT bruktfunn, ja til og med de eldgamle kittede sprossevinduene! ;)

En gammel lenestol fra 50-tallet har fått et nytt, løst, trekk. Den er supergod å sitte i, og det at trekket er løst gjør det raskt å ta av for å vaske hvis vi skulle være uheldig å søle saft, syltetøy eller lignende på det. Kurvstolen er også gammel, den har fått ny sittepute med lett avtagbart og vaskbart trekk, lysthuset er ikke til pynt, det skal tåle daglig bruk av både store og små. 

Oppå et gammelt bord står noen eldgamle trekasser som vi bruker til oppbevaring av lesestoff, duftpinner, telys og denslags. I en liten kasse i vinduskarmen er det plantet sommerblomster. Gamle kjevler og stekejern som har vært i familien vår i generasjoner har fått plass i hyllen på veggen, slike bruktfunn finnes jo også å få kjøpt på nettet. 

Jeg synes lysthuset i hagen er et godt eksempel på et rom som ikke ville blitt et like idyllisk sted med flunkende nye møbler og ting, den lille hagestuen trenger nostalgien som følger med gamle møbler og historiske ting. Noen ganger er det med andre ord ikke bare "like bra brukt", men faktisk bedre brukt! ;)

Du kan se flere bilder fra lysthuset vårt: HER
Følg gjerne Glassveranda på Instagram du også, og ha en fin ny høstuke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:5 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Wow for et nydelig bilde Ann - dette kommer du langt med!!!!Så herlig lys og farger,og sjarmerende rom!!!!
Lykke til!
Toveklem :)

Ann sa...

Tusen takk snilleste Tove! ♥
Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.

Merete - Lys lilla sa...

For et nydelig bilde, lysthuset ditt er sannelig til lyst for øyet :-)

Ann sa...

Tusen takk Merete, og god helg til deg og dine! ♥

Stor klem, Ann.

I et lite Norgesglass sa...

For en nydelig sammensatt krok! Alt passer jo bare helt perfekt sammen :) Og jeg er helt enig med deg; noe gjør seg faktisk bedre brukt.

Flott bidrag, lykke til!

God fredag.