søndag 10. august 2014

Hjemmekontoret mitt

Dette er hjemmekontoret mitt, -det har vi ganske enkelt laget plass til i det ene hjørnet av stuen vår. Her i hjørnet er det rikelig med lys pga alle vinduene i stuen, -lys er noe jeg trenger mye av for å trives i hverdagen! ;) Dette bildet blir mitt bidrag til NIB (Norske Interiørblogger) sin augustutfordring, der temaet for utfordringen er nettopp "Hjemmekontoret".

Lyst og funksjonelt må det være, med ryddige arbeidsflater og masse lagringsplass for papirer m.m. bak skapdører og i skuffer. Akvareller, foto m.m. kan jeg legge til tørk her oppå skjenken uten at jeg først må rydde plass til dem, derfor ingenting oppå skjenken ;)

Trådløst nettverk gjør at router m.m. kan henge ute av synet i en bod, og ikke trenger være i stuen. Trådløs mus, tastatur, digitalt tegnebrett m.m. holder ledningsrotet på et absolutt minimum, det lille som er av ledninger er skjult bak en skapdør på skrivebordet. En USB-hub med 4 porter forenkler også logistikken og holder dingsbomskaoset på et minimum når sd-kort o.l. skal lastes opp. Det er særdeles få pynteting i hyllene på skrivebordet, -det gjør det mindre kronglete å tørke støv av arbeidsflatene når det ikke er så mye som må flyttes på! ;) 

Vel, det var litt om hjemmekontoret mitt. Minner om at du nå også finner Glassveranda på Instagram, og så ønsker jeg deg og dine en riktig fin ny uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:6 kommentarer:

angie sa...

der sessel ist toll!!! angie

Anonym sa...

For et herlig hjemmekontor! Lyst og praktisk, elsker takhøyden! ;) føler meg litt inneklemt på mitt hjemmekontor, lite mørkt rom med ett vindu. Det er attpåtil like ved soverommet så jeg får lyst til heller å dusje og legge meg hver gang jeg går inn dit! :s Skàl vi bytte, ditt passer meg helt perfekt! ;D Sommerhilsen fra Lene S.

Anonym sa...

Elsk!!! Vidunderlig farge på skrivebordet ditt, vakre lamper! Tremodellene i vinduet! Gardinene! Hjertehjert! :-) Ryddig - liker! Hvor er stolen fra? Så veldig komfy ut og tøff var den, kjøpt hvor? Ordentlig Skinn eller immi? Men er det fliser på dsuegulvet blir ikke det kaldt? Grethe på Insta ;-)

Anonym sa...

Stilig kontor! Må kanskje gjøre noe med belysningen over min skribleplass.... Sitter der nå... tussmørke! digger bildehyller, fikk dilla på dem etter at jeg så spisestua di i vinter faktisk ;) Benteklem

Camillas univers. sa...

Veldig fint kontor dere har, så fint at du får en adskilt "egen" krok.
Den skrivebordstolen kunne jeg tenkt meg;-) herlig farge på skinnet.

Ha en fin kveld videre.

klem Camilla

Ann sa...

Vielen Dank, Angie! ♥
Tusen takk alle sammen! ♥

Hi, hi, jeg kjenner meg litt igjen i det Lene, jeg hadde kontor i 2. etasje ved siden av soverommene jeg også før, det ble både et ork å gå dit og jeg ble jo sååå trøtt av å sitte der "bortgjemt", mens resten av familien min var nede. Derfor fant vi ut at det var best for alle parter at vi heller lagde plass til et skrivebord til meg nede i stuen heller! ;)

Elsker den fargen jeg også, Grethe! :)) Ja masse lamper her, må ha skikkelig med lys når jeg holder på med bildene også vinterhalvåret! ;) Takk, stolen er virkelig superkomfortabel! Den er av skinn, fra NCP (Nordic Comfort Products). Neida flisegulvet er ikke kaldt, heller ekstra lunt og varmt faktisk, -vi har vannbåren gulvvarme i alle steingulvene våre! ;)

Ja skikkelig med lys synes ihvertfall jeg er superviktig! Hi, hi, så hyggelig å høre, Bente, er veldig begeistret for slike bildehyller jeg også, det blir så fleksibelt på denne måten, så herlig enkelt å bytte ut bildene uten å måtte sparkle hull i veggene! ;) Har noen slike også i stuen, men, som du jo vet, metervis av slike i spisestuen! :)) -og en rekke andre steder i huset! :D ...man kan aldri få for mange bilder, kan man vel? ;) :D (Mannen min påstår noe annen hver gang han har vært i boden en tur, men jeg velger å tro han tar fullstendig feil! ;)) )

Adskilt krok er superdupert, denne kroken er MIN, bare miiin! :D Mannen har sin PC og sine papirer i motsatt ende av stuen, men hele den "kaos-avdelingen" har vi skapdører foran, så hans hjemmekontor ser bare ut som en vanlig reol når dørene er lukket ;) Ungene har sine PC/leksehjørner på det tidligere "lekerommet" sitt, derfor får jeg - takk og lov - ha mine ting i dette hjørnet i fred nå! ;))

Ha en riktig fin helg, her i huset skal helgen brukes til skolestart-forberedelser tenker jeg, klær, sko og ting skal merkes, pennaler og skolesekker gjøres klare, o.s.v., mandag er hverdagen brått og brutalt her igjen, men det skal også bli litt godt å få hverdagsrutinene på plass igjen! ;0)

Stor klem, Ann.