onsdag 23. juli 2014

Tre nye kommoder skal bli til én stor

Vi har allerede en stor kommode i gangen vår med plass til votter, hansker, luer, skjerf m.m. Den har seks store skuffer og rommer mye, men etterhvert som ungene har blitt større har vi innsett at det hadde vært enda mer praktisk med en kommode med flere inndelinger, flere skuffer, slik at datteren vår som nå snart blir tenåring kan ha én skuff som bare inneholder hennes hansker, en annen til hennes luer, en til skjerf, o.s.v. og slik at sønnen vår får ha sine hansker, votter, skjerf, caps m.m. i skuffer som bare inneholder hans klær. 

Vi har derfor nå investert i tre nye høye kommoder som skal bli til én. Det vil bli en kommode med 18 skuffer, og den vil dekke hele veggbredden hvor den gamle kommoden i dag står. Hver skuff i den nye kommoden bli en del smalere enn skuffene i den gamle, men det blir likevel ca. 40% mer lagingsplass på denne veggen nå, og det hele vil bli mye mer oversiktlig på denne måten, vi slipper å "grave" og lete i skuffene når ungene skal finne hansker om morgenen vinterstid, og ungene kan ikke lenger skylde på at det er søsteren/broren som har rotet i skuffene, nå får de holde orden i sine egne skuffer! ;)

Så med andre ord pågår det skolestartforberedelser hjemme hos oss denne uken, det er jo bare en liten måned igjen til hverdagen er her igjen! -Forøvrig ikke helt enkelt å forstå når solen skinner fra knallblå himmel hver dag og gradestokken ser ut til å ha hengt seg opp på rundt 30 varmegrader denne sommeren, herlig er det, men jeg kan jo ikke sole meg 12 timer om dagen heller, hi, hi, så derfor litt skoleforberedelser i heimen innimellom, med merking av nye skoleklær og høstsko, og et forsøk på ytterligere forbedring av logistikken i yttergangen.

Håper du koser deg i sommervarmen. Har du også begynt å tenke litt på hverdagen og nytt skoleår? Jeg skal knipse bilder av den gamle kommoden så du får se, og den nye straks vi er ferdige med å montere dem, vi skrur litt nå og litt da, innimellom andre prosjekter i hagen, vi må jo være mest mulig ute slik været er nå! :)  

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


5 kommentarer:

Merete - Lys lilla sa...

Du har allerededu en gang som er min drømmegang! Kan det bli bedre,? Gleder meg til å se :-)

Ann sa...

Hi, hi, tusen takk snilleste, jeg er selv superfornøyd med gangen slik den ble etter at den ble bygd ut, men plassbehovene endrer seg litt etterhvert som ungene vokser og det ser ut til at det følger stadig flere luer, skjerf, hansker m.m. med ungene etterhvert som de nå snart er fjortiser, så flere skuffer skal bli kjekt! = Kommer til å gjøre underverk for husfreden om morgenen! ;) ;) Er ikke annet enn en kommode på den veggsnutten mellom vaskeromsdøren og skohjørnet likevel, så nå blir veggplassen bare enda bedre utnyttet. Man kan ikke få for mye lagringsplass i gangen, ihvertfall ikke vi! :D Bilder kommer, bilder kommer! :) Men vi sporet litt av i finværet... begynte å skrape og male på paviljongen i hagen, og så fant vi ut at den støpte terrassen utenfor paviljongen kanskje burde pusses, og så fant vi ut vi skulle montere takrenner på paviljongen, bygge en benk m.m., og inne står to av de tre kommodene montert... :D Må bare le, vi får feriegjester til uken, og burde selvsagt ha ventet med å rote mer nå til etter de har reist igjen, men, men... :D Jeg knipser bilder av prosjektene underveis, så bilder kommer dersom det skulle bli overskyet en dag! ;) Temperaturen har visst hengt seg opp på 30 grader og himmelen er alltid blå! -Klager ikke, utrolig deilig er det, skulle gjerne hatt dette været 12 måneder i året, men 2-3 blir sannelig heller ikke så verst! ;) Nå skal jeg ut i solen igjen, har en date med en malekost! ;)

Ha en riktig fin helg Merete! :0)

Sommerklem, Ann.

Bestemors gamle laken sa...

Kjenner godt igjen denne logistikken med hvordan man kan gjøre hjemmet merer praktisk etter behovene... Ungen blir større og jeg syns at alt tar så stor plass - ikke minst skjerfene som jeg og min datter eier flere av :))

Lykke til med jobbingen både ute og inne, og kos deg med besøket.

Klem Gerd Kr.

Sine sa...

Hvor mange kvm er gangen deres? Vi skal nå gjøre om en gammel garasje på 17 kvm til grovinngang, så jeg trenger gode råd og praktiske løsninger. Sluker derfor dette til meg ;-)

Ann sa...

Takk, ja var veldig koselig med besøk, og vi rakk heldigvis å få huset sånn ca. i orden i forkant, himmel at jeg aldri skal lære å begynne i god tid, -å fikse rothuset tar alltid en dag ekstra enn jeg tror, men det var jo aaalt for fint vær for å være innendørs å vaske! ;))

Gangen er 21 m², du kan lese litt mer om hva den inneholder her hvis du har lyst: http://glassveranda.blogspot.no/2014/07/gangen-var.html Kommer forresten også til å legge ut mange nye bilder av gangen i løpet av helgen, bilder som viser den delen av gangen med den nye kommoden m.m., så ta gjerne turen innom igjen da! ;) -Og masse lykke til med planleggingen av gangprosjektet ditt, blir helt sikkert suuupert! :)

Ha en riktig fin helg alle sammen! :0)

Stor klem, Ann,