søndag 20. juli 2014

Fine, late, ekstremt varme, herlige solfylte sommerdager!

Det flotte sommerværet bare fortsetter og fortsetter, og temperaturen skal ifølge værvarslet holde seg på rundt 30 grader, og solen skal fortsette å skinne fra skyfri himmel, også kommende uke! -Så her nytes hvert sekund må vite! ;) 

Vi har i helgen så vidt begynt på noen prosjekter i hagen jeg og mannen, skal knipse noen bilder kommende uke, vi fant ut vi kanskje burde benytte alt godværet til å få malt noen fasader ute i det minste, ikke bare til late timer i solen på terrassen og til båtturer! ;)  

Jeg sitter stort sett ute på vestterrassen om kveldene mens jeg nyter kveldssolen og leser i interiørmagasiner som jeg hadde med meg i håndbagasjen hjem fra Frankrike, jeg pleier å kjøpe med meg en hel stabel interiørblader når vi reiser hjem, så har jeg nytt lesestoff og ny inspirasjon å bla i hele sommeren og enda litt til.

Håper du får mange herlige sommerdager du også kommende uke! Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og ha en riktig fin start på den nye uken i morgen! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


1 kommentar:

Bestemors gamle laken sa...

Ingen kan klage på årets sommer - da må det iallefall være at det har vært for varmt... Jeg synes det er deilig :)

Kos deg videre i varmen.

Klem fra Gerd Kr.