fredag 23. mai 2014

Vakker nett Finn Schjøll vase av glass

Denne vakre Finn Schjøll-vasen fra Hadeland Glassverk som jeg for et par måneder siden var så heldig å få i "bygave" av foreldrene mine, har vært konstant i bruk siden den kom i hus. Den passer perfekt til slike blomster som kan være litt trøblete å finne en funksjonell og praktisk vase til, f. eks. slike som vist her på bildene, -tulipaner når de etter noen dager begynner i bli litt mindre spenstige, men fremdeles er svært vakre. Vasen har nemlig en fat-lignende utforming øverst, og dermed gir denne vasen støtte under "haken" på blomstene! ;)     Denne vasen er også perfekt til buketter av villblomster, de ser særdeles flotte ut i denne vasen nettopp på grunn av den ekstra støtten de får fra vasens krage. Ranukler, roser, peoner og avskårne geraniums-, hortensia- og syrinblomster er også som skapt for denne vasen. ...Eller var det kanskje omvendt! ;) Her ser du bedre hvordan vasens krage fungerer, ganske genial, ikke sant? :))

Straks helg! Jeg og glassverandamannen har et nytt lite hageprosjekt på gang i helgen, har du lyst til å ta en sniktitt på hva det er, så har jeg i farten knipset et par kaotiske bilder og lagt ut Instagram

Ønsker deg med disse blomsterbildene en riktig god helg! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


4 kommentarer:

Merete - Lys lilla sa...

Jeg bare digger dine rene og klare bilder med nydelige farger.

Jeg har ønsket meg en slik vase lenge, men jeg var ikke klar over at den fantes i en mer rett variant som denne (ikke med en rund nederdel)
Om mulig enda finere og så lurt med en støttekrage :-) Ønsker deg en riktig fin helg i hagen :-) (Andre steder også selvfølgelig :-) )

Camillas univers. sa...

De er så flotte de vasene, vi har to av den runde sorten.
Det er det plass til alt fra buketter barna har plukket til flotte roser:-)

Kunne i grunn tenkt meg til en slik som du har også:-)

ha en fin lørdag.

Klem Camilla

Ann sa...

Søt de med rundt del nede også, kanskje spesielt i collage, -flere samlet sammen i forskjellige størrelser på et konsollbord f. eks. Denne mer høyreiste vasen kom i salg før Boblen, begge to er superpraktiske med det "fat"-designet øverst! :) Skulle gjerne hatt en collage Boblen også jeg, men først skal jeg få tak i en til maken til den jeg har, ...har nemlig oppdaget at vi har et ganske laaangt spisebord! ;))

Ha en fin søndag begge to, her skal det shines hus i dag, vi har bare vært ute i hagen og kost oss hvert sekund de siste 2-3 ukene, kun vært inne for å hente ting, men nå MÅ det tas et skippertak inne i huset uansett vær! ;))

Stor klem, Ann :0)

Huldra sa...

Har kost meg med å tråkke litt rundt hos deg i dag. Blir alltid like glad av de deilige fargene, og stemningen inne hos deg. Håper du nyter fine sommerdager :)