mandag 2. juni 2014

Sommer, hageliv, lemonade, skumbad og hvilepuls

Den ene sommerdagen flottere enn den andre har gjort at mor i huset har tatt fullstendig av i hagen! Tenk at endelig, endelig kom den, -ja sommeren! 

Jeg nyter nyter hvert sekund av det nydelige sommerværet! Jeg soler meg mens jeg hører på radioen og leser, vanner blomster, skribler litt på skisseblokken, vi spiser måltidene ute på terrassen, planter og steller i hagen om ettermiddagene, tørker nyvasket hår i kveldssolen på terrassen, åhhh som jeg ELSKER sol, varme og sommer! 

Knipser også bilder av mye av det vi holder på med i hus og hage, og tenker hver dag at i kveld da skal jeg blogge, men er jo heeelt ferdig når kveldene kommer! :D Jeg klarer nemlig så mye i denne sommervarmen som jeg bare kan drømme om resten av året (fordi revmatiker), så jeg vil jo gjerne rekke ALT mens muligheten er der, hi, hi, men av og til blir det bom stopp, kroppen krever en timeout fra blomsterbed og greinsaks, til tross for at hjernen fremdeles roper "Mer, mer, vi klarer vel litt til!?!!" 


Men nok er nok, og det finnes da heldigvis andre hyggelige ting i livet utenom hagearbeid! En moden sitron falt av sitrontreet i stuen, og da passet det perfekt med et skumbad inne i ro og mak. En stor sitron er perfekt til å lage et stort glass lemonade, settes det i fryseren er det kaldt på noen minutter, og noen isbiter oppi holder det kaldt også på badekarkanten.


Mmmmm... ikke mye er bedre enn et glass iskald frisk hjemmelaget lemonade fra egenprodusert sitron! ;))) Har man i tillegg lavendelduftende badeskum opp til ørene når man senker kroppen godt ned i det varme badevannet, og kun hører lyden fra fugler som kvitrer ute i kveldssolen gjennom badevinduene som står litt på gløtt, så trenger man i bunn og grunn ikke mer, -en perfekt avslutning på en travel, men finfin, sommerdag! 

Vindusskoddene slapp inn litt sollys her på badet mens jeg knipset bildene, et stearinlys var også tent, men lyset i rommet var likevel dunkelt, -passet fint til de litt slitne øynene mine etter en solrik dag syntes jeg ;) Men har du lyst så kan du se flere bilder av baderommet i sin helhet, knipset i skikkelig dagslys, HER

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, nyt sommeren og ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

En fantastisk beskrivelse av en perfekt sommer!

Her nytes også dagene for fullt. Vi er ute så lenge vi kan. Lekser og middager tas utendørs og alt som heter TV og data blir satt litt til side...

Klem
:)

helen og gutta sa...

flotte bilder med beskrivende tekst. også her nytes dagene med middag på terrassen, bading, strandliv og vannballongkrig.

Ann sa...

Takk, ja klart at hvert eneste sekund må nytes utendørs, himmel så herlig at det endelig ble skikkelig sommer, har lengtet og gledet meg til dette hver dag i heeele vinter, hi, hi! :)) Kos dere videre på terrassen begge to, herlig å tenke på at sommeren bare er så vidt begynt, vi har fremdeles heeele sommeren med sol og varme fine dager f o r a n oss! Åh, lykke! ♥ :D

Stor klem, Ann :0)