torsdag 15. mai 2014

Skap sommerstemning ved bruk av farger!

Fargerike blomster er en måte å skape vår-og sommerstemning på terrassen og i uterom, men man kan også skape en fortryllende sommerstemning kun ved bruk av farger! Her ser du er ferskt bilde fra sofakroken i pergolaen på terrassen vår, her er det faktisk ingen planter eller blomster med på bildet, men de fargerike putene og stråhattene på knaggrekken på veggen gjør likevel at sommerstemningen er til å ta og føle på! 

Så sett gjerne farge på tekstilene i uterommet ditt, mal noen møbler og kanskje noen krukker eller plantekasser i en sprek farge for å piffe opp uterommet dersom du synes det er litt grått og livløst, fargene har en nærmest magisk effekt på stemningen i et rom, ikke bare innendørs, men også i uterommet! ;)

Hele pergoaen kan du se: HER og HER.
Rosebuskene i pergolaen i full blomst om sommeren kan du se: HER

Følg gjerne Glassveranda på Instagram du også, og ha en riktig fin dag videre! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


6 kommentarer:

Anonym sa...

Fantastisk flott! Har beige og hvite puter i sofakroken min på verandaen, men nå fikk jeg innmari lyst til både å male trestolene i klare sterke farger, og investere i nye puter med mer muntre farger og mønstre! Takk for super inspo! Fin dag til deg på beste bloggen! Benteklem :-)

Anonym sa...

Nydelig! Her kunne jeg ha sittet hele dagen! Vi har en hage, men mangler fremdeles en skikkelig altan og sitteplasser, her er mest bare kratt og leire, så vi har en vei å gå før bi er helt her! : D men glad du deler bilder av hvordan det kan bli, skal vise terrassebildene dine til mannen i kveld ;) han vil ha hytte, men jeg vil aller først ha hage og altan og slikt, det er jo hjemme vi er og blir aller mest når babyen kommer! ;) Klem fra Åse med store planer! :)

Atelielykke sa...

Kjempefint med inspirasjonskilde , vi tenkte å bygge utestående til neste år så godt med ideer.legger meg til som følger

Mee and Molly sa...

Underbart med alla färger Kram MM

Bestemors gamle laken sa...

Sommerstemning for fult hos deg :)

Ha en fin kveld.

Klem Gerd Kr.

Ann sa...

Tusen takk for så mange koselige kommentarer! ♥ :))

Hvit og beige kan jo unektelig også være lekkert, men veldig artig å høre at du også fikk lyst til å innføre nye spreke farger og mønstre! :))) Man blir i ekstra godt humør av farger, også gir de ekstra sommerfølelse til uterommet! :O)

Er veldig enig med deg, Åse, hage og terrasser der du og babyen kan kose dere og leke på i hverdagene er viktigere enn hytte, det er jo flest hverdager! ;))

Hjertelig velkommen som følger, Atelieykke, setter pris på det! ♥

Masse herlig sommerstemning i farger! ♥ Ha en riktig fin ny uke alle sammen! :0)

Stor klem, Ann.