lørdag 22. mars 2014

Stilig serviettholder av formpresset tre

Fant denne lekre serviettholderen av formpresset tre på Åhlens, var aldri i tvil om at DEN måtte det bli, synes den ble helt perfekt oppå det nye glassbordet i stuen. 

Har alltid vært fascinert av kombinasjonen matt tre og skinnende blanke flater av glass. Tre er et materiale som representerer det varme, myke, milde, mens gasset er kaldt, hardt og tøft, - satt ved siden av hverandre fremhever de to materialene motsetningene og kvalitetene i hverandre på en veldig fin og elegant måte synes jeg.   
Kontrasten mellom blankt glass og matt tre, kaldt glass og varmt trevirke, de myke formene med unik struktur mot det harde homogene speilblanke, er utrolig vakker. 

Jeg likte veldig godt designet på akkurat denne serviettholderen, den har myke former men likevel stramme linjer, og en enkel, ren og stilig utforming. Den ble flott på stuebordet ved siden av de nye sofaene og putene, også de med rette linjer og grafiske, kantete mønstre.  

De fargespreke serviettene fant jeg på Kremmerhuset, synes de var så vårlige og fine med fuglene på. Det deiligste med stuen slik den ble nå er at den tåler farger, jo sprekere desto bedre, mens disse serviettene før stilendringen ville blitt et fremmedelement i rommet.

Har kjøpt mange nye servietter i vårlige farger og mønstre, godt å kunne variere litt. Ser ikke for meg at det vil komme noen duk på glassbordet noensinne, men man skal aldri si aldri. Har imidlertid kjøpt noen små duker, veldig fargerike og kunstneriske, som kan hende vil dukke opp på bordet fra tid til annen, de er vel snarere tektilbrikker heller enn duker, men vil tilføre stuen enda flere herlige farger, -ja jeg elsker alle de nye flotte fargene i stuen vår! ;) Du skal få se også de små dukene/brikkene etterhvert.Håper du har hatt en riktig fin helg så langt, så ønsker jeg deg og dine en koselig søndag, og minner på om at du nå også finner Glassveranda på Instagram! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Anonym sa...

Du er så flink assa:-) STORSTORSTOR inspirasjonskilde førr meg i allefall. Gooo søndag tell deg. Klem fra lillemeg

Merete - Lys lilla sa...

Nå fikk serviettholder en ny mening for meg. Jeg har alltid synes det har vært litt gammeldags, fint i sitt rette miljø, men ikke noe for meg i huset mitt nå. Denne var stilig! Og så fin farge på serviettene!!! Ønsker deg en fin søndag :-)

Ann sa...

Tuuusen takk, "lillemeg"! ;)

Og tusen takk Merete! ;)) Hadde erklært meg "lut lei av alle serviettholdere i verden" jeg også, helt til jeg fant denne, hi, hi! ;) Ja ikke sant, herlige vårlige servietter, fant noen blå også som var så tøffe, godt med masse farger, ja kanskje spesielt nå om våren!

Ha en fin uke! :0)

Stor klem, Ann.