søndag 23. mars 2014

Hvilepulssøndag

I dag er det gråvær ute, men heldigvis helt vindstille, for gudene vite at vi har hatt nok stormer denne vinteren! Det er nesten litt merkelig stille både ute og inne i dag. Min datter sitter og leser, mens guttene i huset er på fotballturnering. Har planer om å lese mye i dag jeg også, både bøker og forskjellige magasiner, koselig å sitte her i den nye sofaen med bena opp og lese, og bare nyte stunden og stillheten. Synes egentlig det er aller best når vi alle sammen er hjemme - sammen - men å lese er en av mine favorittaktiviteter så jeg skal nok klare å kose meg i dag likevel! ;) 


Vinteren er heldigvis på retrett, gleder meg til å være ute, men det det fristet ikke i dag. Ganske kaldt og ganske vått er ikke noe for meg. Heldigvis ser værvarslet for kommende uke ganske så lovende ut, så kanskje blir det en del bilder og blogginnlegg med også hage- og uteromstips fremover! -Ja vi må jo komme oss i skikkelig vårmodus snart! :)) Skal også se til å få knipset noen flere bilder av stuen, slik at du kan få se nye den fiolette stolen i høyglans m.m. 

Nyt søndagen du også! :0)
-Og følg gjerne Glassveranda på Instagram

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Camillas univers. sa...

Så herlig med litt egentid.
Jeg trives også best når hele familien er samlet, blir ofte litt utålmodig når jeg blir alene, ikke så flink til å slappe av ;-)
Nydlige farger du har kombinert her, en skikkelig glad-stue:-)

Kos deg med magasinene dine:-)

Klem

Anonym sa...

Hei. Tusen takk for en flott og inspirerende blogg og alle de fantastiske bildene. Jeg blir ofte inspirert og ser fargekombinasjoner og småting som også passer i mitt hjem. Derfor setter jeg stor pris på når du skriver hvor du har kjøpt tingene, det har spart meg for mye tid i butikker. Har både kjøpt putetrekk, telysholdere og servietter jeg har sett på bloggen din :-) Ha en strålende kveld.

Ann sa...

Tusen takk Camilla, ble selvveldig fornøyd med min nye fargerike stue! :)) Ja jeg slapper også best av når alle, store og små, er samlet er hjemme! Trygd å vite hvor alle er, og hvordan alle har det, ja selv om det kan bli litt vel actionfylt til tider! :D

Å tusen takk du anonyme, for så koselig tilbakemelding, det er nettopp slikt som inspirerer meg å fortsette å blogge til tross for at jeg nå har holdt det gående i fem år snart! ;))

Ha en fortsatt fin uke begge to! ♥

Stor klem, Ann.