onsdag 5. mars 2014

Fastelavnsris i vårsol


Fastelavnsriset skal byttes ut i friske tulipaner til helgen, men enn så lenge står det i stuen fremdeles. Jeg lar meg stadig imponere over hvor vakkert alt ser ut oppå det nye glassbordet, elsker hvordan vinduene, trærne, fastelavnsriset, lyset, ja alt reflekteres i den blanke bordplaten! :))   


Det aller beste med våren er lyset! Det er som om jeg våkner etter vinterdvale! Og når solen skinner og jeg setter opp terrassedøren, så lukter det vår og jeg kan høre alle småfuglene kvitre som besatt ute i trærne. Er glad vi ikke har katt, for de småfuglene tenker ikke klart nå om dagen, de kvitrer og skvaldrer og sitter like gjerne midt på terrassegulvet og spiser, som oppe på fuglebrettet. Jeg skulle ut å fylle på nye frø, det var bare så vidt de hadde tid til å flytte på seg! :)  


Fjær er egentlig ganske vakre, er de ikke? Det ble ikke blad på disse kvistene, merkelig, de må ha tørket inn i stedet for å ta til seg vann, hender det skjer men heldigvis ikke så ofte. Tror jeg skal plukke ned fjærene og heller hente inn noen vårlige heggreiner, de er alltid villige og leverer både grønne blader og blomster som dufter herlig av vår! :))

Følg gjerne Glassveranda på Instagram, og ha en fortsatt onsdag! :0)

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


2 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelige bilder :)
Også så koselig blogg du har :)

Ann sa...

Tusen takk, i like så! :))
Ha en fortsatt fin uke! :0)

Stor klem, Ann.