søndag 23. februar 2014

Nye lekre puter og pledd


Jeg har i løpet av den siste måneden kjøpt inn hele 14 nye pynteputer og to nye pledd til de nye sofaene, så jeg tenkte du skulle få se noen av dem! :)) Vet ikke om det blir plass til alle i sofaene samtidig, for det skal jo helst være plass til noen mennesker oppi sofaene også, men jeg får se nærmere på det når sofaene er på plass! ;) Fint å ha litt å velge i er det uansett, for jeg pleier å bytte pynteputer mange ganger i året, -forandring fryder! ;) Synes denne øverste var så vakker, vårlig og lett. Det grafiske mønsteret er i mint/lyseblå, -kjempelekker er den! Denne fant jeg forresten på H&M.


Masse farger, grafikk og noen skikkelig spreke pynteputer blir det! Syntes denne var helt rå! Den bare "måtte" ha plass i nysofaen! ;) Noen bittesmå fluoriserende grønne biller med en farge som ligner veldig på denne finnes i mosen inntil berget i enden av hagen vår, så denne minner meg om at det endelig snart er sommer igjen! 


Denne er av deilig myk fløyel og er helt fantastisk flott i dagslys! Ble to slike. Er litt mørkere i kveldslys, men flott da også! ;) Har også en i fargen mørk fiolett/plomme, vakre blir de ved siden av hverandre! Denne var vel også fra H&M... tror jeg... :P 


Denne fant jeg på Kremmerhuset på salg, synes det grafiske mønsteret var så enkelt og flott, også fikk jeg jo en oransje liten fargeklatt til stuen med på kjøpet! ;) Denne matcher noen puter jeg kjøpte på Ikea i fjor, også de hvite med sorte grafiske illustrasjoner på. Denne var et "must"! Skal stuen først fornyes, så skal den fornyes skikkelig! :D Nå har jeg alltid hatt litt vegring mot gult, men denne fargen går henimot sennep, så jeg satser friskt og prøver! ;)) Man har jo bare godt av å utvide horisonten sin litt, så gult SKAL også med i den nye - og langt mer fargerike - stuen vår nå. Det er med interiør som med alt annet: Skal det bli nytt, ja forandring, så må man tenke nytt, og det hjelper forresten heller ikke å bare tenke, man må gjøre! ;) Gleder med vilt til å style nysofaene med alle de nye spreke pynteputene! Her ser du den andre siden av den øverste puten! ;)To slike deilige myke pledd ble det også, -et til hver sofa. 
I tillegg til disse putene har jeg noen med rosa og oransje, grafisk, mønster-miks, en knallfiolett, en med lyseblått sikksakk mønster, en med oransje blomster på og... ja, du skal selvsagt få se dem også etterhvert! Har også kjøpt nye liftgardiner til stuen, kanskje på tide, de som henger der har vi hatt i 7-8 år nå tror jeg! :P Gleder meg også til å få opp de nye gardinene, tror det blir STOR forandring! ;) 

Gikk du glipp av forrige blogginnlegg der jeg viste bilder av hvordan nylig vi har bygd om skrivebordet i stuen fra upraktisk til praktisk, så finner du det: HER.

Det regner ute nå og det lukter vår, måtte den komme fort! 8)
Ha en riktig fin start på den nye uken i morgen! :0) 
Minner også om at Glassveranda nå er å finne på Instagram

Stor klem, Ann,
Glassveranda.

Følg gjerne Glassveranda på Facebook for regelmessig påfyll av inspirasjon til hus, interiør og uterom:


3 kommentarer:

Merete - Lys lilla sa...

Så spreke og herlige puter! Skikkelig øyegodt :-)
Gleder meg til å se de avbildet i ny sofa.

sivknivklestativ sa...

Aaaah så mange fine puter, gleder meg til å se de i ny sofaen din. Fin søndagskveld til deg og dine.

Ann sa...

Åh ja, det skal bli utrolig kjekt å få alt på plass! :)) Bilder kommer! ;)

Fortsatt fin uke til dere begge to! :0)

Stor klem, Ann.